Odp: Pomocy!!! - 21/06/2012 15:52
Jak ktoś ma sieciówkę na linie zwykłe ważną dzisiaj, albo od kilku dni bez wpisanego numerka niech podbije tel 505 090 358
Odp: Pomocy!!! - 09/07/2012 19:55
Pilnie szukam sprawdzonego serwisu komputerów na Prawobrzeżu. Wyłamało mi się z obudowy lapka mocowanie zawiasu i trzeba będzie to wszystko w środku skleić. Poleci ktoś coś?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pomocy!!! - 16/07/2012 22:14
Muszę na dniach wykupić sobie ubezpieczenie zdrowotne na okres 3-4 miesięcy - gdzie najlepiej i w miarę najtaniej to zrobić?
Muszę na dniach wykupić sobie ubezpieczenie zdrowotne na okres 3-4 miesięcy - gdzie najlepiej i w miarę najtaniej to zrobić?
A po co Ci, że tak zapytam Zwróć uwagę na różnego rodzaju wyłączenia oraz przeczytaj wnikliwie OWU ubezpieczenia. Gdzie najlepiej Wypadłem z tego "obiegu", ale sprawdzaj wysokość składki versus wysokość sumy ubezpieczenia na poszczególne zdarzenia.
Odp: Pomocy!!! - 10/08/2012 21:18
Panowie i Panie potrzebuje przetłumaczyć kilka urzędowych stron z angielskiego na polski. Mógłby ktoś polecić jakiegoś taniego tłumacza przysięgłego. No chyba że ktoś z was orientuje się czy jest konieczność tłumaczenia dokumentu potwierdzającego lata pracy za granicą do tego aby pracodawca w Polsce zaliczył mi te lata pracy w UK do stażu urlopowego w PL. Trochę nagmatwałem ale raczej zrozumiecie
Odp: Pomocy!!! - 11/08/2012 12:35
wczoraj dostałem list od eller service s.c gdzie w liscie jest napisane że mam zaplacić 94zł za usługe dostepu do serwerów Usenetu (pobieraczek.pl) jeśli nie zaplace sprawa zostnie wniesiona do sądu i zostane zapisany w krajjowym rejestrze długów. Co mam z tym zrobić?
wczoraj dostałem list od eller service s.c gdzie w liscie jest napisane że mam zaplacić 94zł za usługe dostepu do serwerów Usenetu (pobieraczek.pl) jeśli nie zaplace sprawa zostnie wniesiona do sądu i zostane zapisany w krajjowym rejestrze długów. Co mam z tym zrobić?
O ile pamiętam był już temat poruszany. Jeżeli nic nie podpisywałeś oficjalnie, to mogą ci "naskoczyć". Olej temat. Poszukaj w google o pobieraczku i straszeniach sądami...
O ile pamiętam był już temat poruszany. Jeżeli nic nie podpisywałeś oficjalnie, to mogą ci "naskoczyć". Olej temat. Poszukaj w google o pobieraczku i straszeniach sądami...
okej dzieki, jutro zadzwonie jeszcze do UOIKK
olej temat. ja nie pamietam jak to bylo ze mna ale tez dostalem na maila powiadomienie ze mam zaplacic. faktycznie bylem na tej stronce, mieli mojego maila i ip ale jak sie okazalo w tym zawiadomieniu podali moje dane jako zupelnie kogos innego. Po wspisaniu adresu okazalo sie że takie miasto i ulica naprawde istnieje wiec ja nie wiem co oni odjebali bo ja takich danych nie wpisywalem. Jak zaczeli grozic to im sie odwdzieczylem i po 1 mailu juz nigdy wiecej nie napisali. Zwykli naciągacze i tyle
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.