jezeli sciagnales z tego zrodla co wszyscy to zapwne cracka masz w folderze Razor1911?
.....
wyszedl nowy update 7.0.2 , jest potrzebny crack lub cus :>?
Odp: Football Manager 2007 - 01/08/2007 20:09
Mam mały problem. U mnie FM chodzi bez problemu ale pożyczyłem koledze i niego nie chce chodzić. Jako, że dawno to wgrywałem to kompletnie nie wiem jak mu pomóc bo po prostu.. zapomniałem Pamięta ktoś ? (to jest wersja co jest obraz do rozpakowania i z folderem RAZOR), dodam, że mu się instaluje tylko dalej nie chce chodzi.. ;] z góry dzięki.
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Football Manager 2007 - 21/10/2007 17:34
Ma ktoś jakieś sprawdzone źródło skąd ściągnąć FM2008 Bo z tej stronki co wyżej podajesz ściągałem z Rapida i sie okazało że jakaś część jest uszkodzona :/ a z torrentów wogule nie chce iść. Więc jak macie sprawdzone i działające źródło to weźcie zapodajcie.
no Ja gram bodajze prawie od tygodnia konkretna gra ;D sporo ułatwień i udoskonaleń tak jak "planowanie" budzetu. Ale wydaje mi sie ze rozgrywki ligowe jakos mniej czytelne i pasjonujące niz w FM 2007
Widze że na torrentach dostępny już jest fm2008, podobno pełna wersja. Grał ktoś już Ja zaczynam ściąganie
no Ja gram bodajze prawie od tygodnia konkretna gra ;D sporo ułatwień i udoskonaleń tak jak "planowanie" budzetu. Ale wydaje mi sie ze rozgrywki ligowe jakos mniej czytelne i pasjonujące niz w FM 2007
chwile zobaczyłem 08 to się miło zaskoczyłem choć czekam do 8 listopada na spolszczenie
ja mam spolszczenie z dema, da sie grac z 75 % jest spolszczone ;D
Polecam sciagnac z torrenta bardzo szybki transfer, co do samej gry rowniez mile sie zaskoczylem,duzo nowosci i bardziej rozbudowana baza...trzeba poczekac na jakiegos patcha z upgrade
Polecam sciagnac z torrenta bardzo szybki transfer, co do samej gry rowniez mile sie zaskoczylem,duzo nowosci i bardziej rozbudowana baza...trzeba poczekac na jakiegos patcha z upgrade
No transfer może i szybki, ale kiedy to ktoś seduje Bo narazie nic mi nie idzie.
Odp: Football Manager 2007 - 27/10/2007 20:56
ja juz mam nowego FM'a i musze powiedziec ze bardziej podoba mi sie od 07.
gram FCP i jak narazie po 6 kolejkach 20 bramek strzelonych Zero po stronie strat.
moge polecic obronce E. Garay z Racingu, Chiellieniego z Juve oraz Nasriego z OM, w bramce mam dobrze grajacego Bialkowskiego w 5 meczach najgorsza nota jaka dostal to 7.
Gwiazda zespolu to oczywiscie RQ i wypozyczony z Barçy Bojan.
Moze ktos polecic jakies talenty, bo te ktore mialem w 07 do najlepszych w tym nie naleza.
Odp: Football Manager 2007 - 27/10/2007 21:19
Właśnie ściagnął mi się FM 07 i ... nie wiem co robić bo w folderze FM'a nie mam żadnego pliku .exe a mam np. plik o nazwie FM07PL(pliki obrazów) to ma 752 mb...(gdy cche uruchomic ten plik to automatycznie wlacza mi sie nero)
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 27 października 2007, 23:48 [2 raz(y)]
Właśnie ściagnął mi się FM 07 i ... nie wiem co robić bo w folderze FM'a nie mam żadnego pliku .exe a mam np. plik o nazwie FM07PL(pliki obrazów) to ma 752 mb...(gdy cche uruchomic ten plik to automatycznie wlacza mi sie nero)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.