"Kochani!
Mam do oddania dwa 5-cio tygodniowe szczeniaki suczkę i pieska.Psiaki są śliczne i samodzielnie jedzą,od tygodnia wychowują się bez mamy,która w wyniku komplikacji poporodowej zmarła.Mam nadzieje że znajda się osoby,które zechcą zaopiekować się małymi sierotkami."
Kto zainteresowany kontakt: 667852199
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 18 listopada 2012, 22:21 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Pomocy!!! - 15/01/2013 20:55
Panowie, pilnie potrzebuję wykrywacza metali. Ma ktoś takie cudeńko w domu? Zgubiłem w śniegu bardzo ważny klucz i bez takiego gadżetu nie mam szansy go odnaleźć
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pomocy!!! - 14/02/2013 08:34
Potrzebuję pomocy od forumowych rodziców.
Moja 5-cio letnia córka, od września uczęszcza do zerówki w szkole podstawowej. I dopiero teraz dostałem takie pismo do wypełnienia, od wychowawczyni:
Oświadczenie:
Ja xxx wyrażam zgodę na pozyskiwanie i przechowywanie danych osobowych mojej córki ur. xxx na potrzeby Systemu Informacji Oświatowej.
Zgodnie z ustawą z dn. 15 kwietnia 2011r. o SIO (Dz. U. nr 139 poz. 814 z późn. zm.) oraz zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r nr 101 poz 926 z późn. zm.)
Miejscowość, data Podpis
Próbowałem poczytać co nieco na temat tego systemu, jaki i samej ustawy i raczej jest to niepokojące. Nigdzie nie znalazłem informacji, że mógłbym w jakikolwiek sposób się temu sprzeciwić. Ustawa weszła w życie i koniec kropka. W związku z tym, po co szkole takie moje oświadczenie? Czy ktoś z Was odmówił podpisania takiego oświadczenia? W szkole powiedzieli, że to mój obowiązek, aby to podpisać. (sic!)
A mi się zawsze wydawało, że jak coś jest obowiązkowe, to nie wymagana jest niczyja zgoda.
Odp: Pomocy!!! - 01/03/2013 23:15
Siema kibole ! Jest konkretna sprawa, dziewczyna od nas ze szkoły chora jest na bardzo rzadką chorobę, możecie jej łatwo pomóc przekazując 1% podatku, potrzebuje na operacje 300 tysięcy zł, operacja odbędzie się w USA, ta choroba to Moyamoya.
Obecnie Paulinie pomóc można przez przekazanie 1% z podatku. Numer KRS: 0000270809, w rubryce informacje uzupełniające należy wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację - Plaugo, 1988. Wkrótce znany będzie też numer konta nadany Paulinie przez fundację. Osoby, które chcą pomóc Paulinie proszone są o kontakt z jej mamą Andżeliką Kiljańską nr tel. 795-399-252
Jak admin może to niech przyklei ten post z nowym tematem związanym z pomocą Paulinie.
Odp: Pomocy!!! - 10/04/2013 15:55
Witam!
Nie konkretnie ja lecz moja dziewucha potrzebuje kontaktu do jakiejś nauczycielki w Szkole Podstawowej w Szczecinie - chodzi dokładnie o klasę 3 SP. Może któregoś z was żona albo dziewucha naucza dzieciaki - dajcie znać. Nie chodzi o żadne szwidle lub nielegale
Witam!
Nie konkretnie ja lecz moja dziewucha potrzebuje kontaktu do jakiejś nauczycielki w Szkole Podstawowej w Szczecinie - chodzi dokładnie o klasę 3 SP. Może któregoś z was żona albo dziewucha naucza dzieciaki - dajcie znać. Nie chodzi o żadne szwidle lub nielegale
Napisz co dokładnie potrzebuje, najlepiej email. Chodzi o praktyki czy jak?
Witam!
Napisz co dokładnie potrzebuje, najlepiej email. Chodzi o praktyki czy jak?
edit: i jeśli to ważne to jaki przedmiot.
potrzebuje przeprowadzić ankiete z dziećmi do swojej pracy magisterskiej - bo jest na wychowaniu wczesnoszkolnym. Odezwij się na maila do niej [email protected]
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1757932646 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.