Biedaczki nie rozumieją tej decyzji Leci z nami pilot?
Ja już nie wiem czy śmiać się, czy płakać... Serce boli jak się tylko wspomni o tym sezonie, jeszcze bardziej gdy pomyśli o następnym (kolejnym straconym)...
Ostatnio edytowany przez: jns, 24 lipca 2020, 12:21 [1 raz(y)]
Odp: Grupa Azoty, byli i obecni działacze, udziałowcy - 24/07/2020 12:07
Spokojnie to pierwsze godziny po tragedii. Mają czas na ogarnięcie. Niech tylko nie żegnają się z bramkarzem a jakoś się utrzymamy w następnym sezonie... Mają ponad rok na przygotowanie fundamentów po zerwaniu kontraktu przez azoty.
Odp: Grupa Azoty, byli i obecni działacze, udziałowcy - 24/07/2020 13:06
Jaki czas na ogarnięcie? Umowa jest zerwana z końcem tego sezonu. Na następny nie będzie wsparcia, co oznacza, że jeszcze przed rozpoczęciem sezonu będą rozwiązywane kontrakty. W tym momencie sprzedaż Stipicy to jest 99% jak dla mnie. Zejdzie z kontraktu i zastrzyk gotówki. Obym się mylił.
W następnym sezonie spada jedna drużyna. Mają czas na ogarnięcie finansów przynajmniej rok. Nie zakładamy chyba, że to my będziemy tą ostatnią drużyną. Bez bramkarza nasze szanse mocno wzrosną na końcówkę tabeli, ale bez przesady, żeby ostatnie.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
W przyszłym sezonie nie będzie już podziału na grupy z uwagi na Euro 2020 czy 2021 jak kto woli.
Ostatnio Mroczek mówił, że jest źle to teraz pewnie jest wręcz ch...owo...
Tu tak naprawdę nie chodzi o kasę , bo to dla Azotów jak splunięcie. Ale mamy tak bogatego udziałowca jak EPA , że nie potrzebni Nam kolejni sponsorzy...
Odp: Grupa Azoty, byli i obecni działacze, udziałowcy - 24/07/2020 14:59
„Zarząd Grupy Azoty Zakłady Chemiczne „olice” S.A. zdecydował o zakończeniu współpracy z Klubem Piłkarskim Pogoń Szczecin. Decyzja ta wynika z przeprowadzonej analizy osiąganych korzyści wizerunkowych. Nie bez znaczenia pozostają także wyniki drużyny, która od dłuższego czasu nie osiąga zakładanych przez spółkę celów sportowych. Zarząd nie wyklucza możliwości wznowienia w przyszłości rozmów w celu określenia nowych zasad współdziałania ze szczecińskim klubem” – czytamy w oświadczeniu.
Odp: Grupa Azoty, byli i obecni działacze, udziałowcy - 24/07/2020 19:35
Zaskoczonym być nie można, bo prezes GA mówił jasno, że albo mistrzostwo lub puchary albo koniec. Będzie rozliczac na.chłodno.
Z drugiej strony Pogoń jest tak małym klubem, biednym, bez stadionu tyle lat itd., że ciężko wymagać żeby mistrza zdobyli. GA nie sypnęło jsk Bekdas... Także tu niesmak zostanie. Ogólnie nie jestem za spółkami skarbu państwa w sporcie. A Mroczek musi defraudowac pieniądze jak my sprzedajemy piłkarzy i jesteśmy na minusie!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.