"Gest montera" jest używany na codzień, ale, że ostatnio są upały, otwarte szyby, to babety wyskakujące mi na pasy słyszą dużo ciekawych rzeczy o sobie, conajmniej 2 pokolenia wstecz )
Luki ja Ci polecam swoją 107 wysiadasz na Rodła i 3 przystanki 12,5,4,11,1 do pl.Sprzymierzonych.
Brata potrzebuje gdzies zapisac... Tylko ze to straszny tlumok ;-)
Sie sam zapisac nie moze?hehe.Alik go ogarnie
Pewnie ze sam moze ale taka rola starszego brata ktory juz ma to za soba
Do niego ktos po prostu musi dotrzec, ktos z twarda psycha
w takim razie lepiej nie mogles trafic, Ali sobie poradzi
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Gdzie na prawko? - 28/08/2007 23:08
Mam pytanie do tych wszystkich co nie robili w Igielskim, czy w innych szkołach istnieje takie coś jak egzaminy wewnętrzne czy to oni tylko tak wymyślili ?
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Mam pytanie do tych wszystkich co nie robili w Igielskim, czy w innych szkołach istnieje takie coś jak egzaminy wewnętrzne czy to oni tylko tak wymyślili ?
Odp: Gdzie na prawko? - 30/08/2007 22:24
Zdawałem w firmie DEC na pomorzanach(ul. powstańców), egzaminu wewnętrznego nie ma, masz tylko zwykłe jazdy na koniec i zdać musisz jedynie teorie wewnętrzną,Plac znajduje się gdzieś w drodze na police chyba instruktorzy są bardzo młodzi po jakieś 20-parę lat więc spokojnie można sie z nimi dogadać i pogadać badania lekarskie są na miejscu i trwają z max 30 sekund, prawko kosztuje coś koło 1000zł. Państwowy zdałem za 1 tak samo jak 3 moich znajomych którzy robili prawko w tej firmie polecam
Ostatnio edytowany przez: mat1, 30 sierpnia 2007, 22:31 [1 raz(y)]
Odp: Gdzie na prawko? - 30/08/2007 22:35
Ja robilem w Auto Drive,jak byly skody,facet ma sam ta firme i jedno autko.Tylko ze to skoda,kilka lat temu bylookbo jezdzilo sie na skodach.Egzaminu wew tez nie robil ale ziom za to uczy doskonale.Po jednym rondzie potrafil ci kazac jezdzic 30 razy w kolko az doperfekcij i obzygania
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.