Przy kupowaniu karnetu babka powiedziała,że sektory 9 i 10 są wyłączone i nie mogę tam nabyć miejscówki.
Wróciłem przed chwilą i miałem to samo. Ale jutro będą kurwa skandale.
Potwierdzam tez byłem z synem. Na szczescie bilety na młyn są , lecz te kolejki to porażka. 10 osób a pół godziny stania. Niektórzy mieli racje żeby tam namioty już rozbić. Babka mówiła ze 9 i 10 zamknięte a na 7 i 8 nie ma już miejsc podobno
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 07/08/2010 16:21
Ta zjebana ustawa to nie wina klubu. Ale klub może złagodzić jej efekty. Tylko czy oni są przewidujący? Czy zorganizują większą liczbę punktów sprzedaży pod stadionem? Pewnie nie. A przecież kilka tysięcy biletów rozłożone na 5-6 kas to nieosiągalny pułap. Z wpisaniem numeru PESEL jeden punkt sprzedaży może przerobić max 100-150 biletów na godzinę. Zobaczycie - będzie awantura albo polecą bramy i płoty.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 07/08/2010 19:38
To tak żeby troszkę ostudzić Wasze emocje.
Tak jak ktoś zaznaczył u góry - ustawy MSWiA nie są winą klubu ! Stadiony 9-10, podobnie jak 1-2 będą w tej rundzie zamknięte, ze względu na zmniejszenie ilości stadionu. Jeżeli tego by nie zrobiono, na takich meczach jak Pogoń - Stróże, podejrzewam, że było by więcej ochrony niż Nas samych. Nie oszukujmy się, na takich kwiatkach 10tys nie będzie.
Fakt, faktem, żal dupę ściska, jak się patrzy na te nowe bloczki stawiane w całej Polsce tylko u Nas taki chuj. Dlatego też, po ostatnim spotkaniu z włodarzami klubu, razem chcemy walczyć o stadion dla Nas - mieszkańców Szczecina.
Tak jak ktoś zaznaczył u góry - ustawy MSWiA nie są winą klubu ! Stadiony 9-10, podobnie jak 1-2 będą w tej rundzie zamknięte, ze względu na zmniejszenie ilości stadionu. Jeżeli tego by nie zrobiono, na takich meczach jak Pogoń - Stróże, podejrzewam, że było by więcej ochrony niż Nas samych. Nie oszukujmy się, na takich kwiatkach 10tys nie będzie.
Fakt, faktem, żal dupę ściska, jak się patrzy na te nowe bloczki stawiane w całej Polsce tylko u Nas taki chuj. Dlatego też, po ostatnim spotkaniu z włodarzami klubu, razem chcemy walczyć o stadion dla Nas - mieszkańców Szczecina.
Naprawdę sektory 1,2,9,10 będą zamknięte? Jeśli tak to z tego co wiem można bez problemu sądzić się z klubem za to, że kupując miejsce powiedzmy na sektorze 9 klub nie poinformował o tym fakcie i przez to nie wywiąże się z umowy.
Co jest śmieszniejsze nie ma nigdzie tej informacji na ofi stronie więc jutro to widzę tylko w taki sposób:
-będą kolejki jak za komuny po kiełbasę
-kibice sie wqr na maksa i ochrona będzie miała ciężką przeprawę
Naprawdę sektory 1,2,9,10 będą zamknięte? Jeśli tak to z tego co wiem można bez problemu sądzić się z klubem za to, że kupując miejsce powiedzmy na sektorze 9 klub nie poinformował o tym fakcie i przez to nie wywiąże się z umowy.
Co jest śmieszniejsze nie ma nigdzie tej informacji na ofi stronie więc jutro to widzę tylko w taki sposób:
-będą kolejki jak za komuny po kiełbasę
-kibice sie wqr na maksa i ochrona będzie miała ciężką przeprawę
Tak, te sektory mają być wyłączone z użytkowania. Z dwojga złego wolę aby 9-10 było zamknięte - pomoże to części wrócić na Młyn, niż mieć zamknięty sektor gości przez całą rundę, bo wiadomo, że jak się szuka oszczędności to idzie się od tej strony.
Co do kolejek na stadionie, to podejrzewam, że jutro będzie kataklizm, nie mam pojęcia czy fort zdaje sobie sprawę co ich jutro czeka
Co do stadionu, to narazie magistrat boi się spojrzeć prosto w twarz władzom Pogoni, bo na obiecywali a wyszło jak zawsze.
I teraz pytanie czysto retoryczne..posiadając bilet na mecz wchodząc przez bramę muszę pokazać dokument z PESELem. Więc jak pójdę z 3 letnim synkiem to muszę mieć dla niego dokument..jedyni jakie jego mam to książeczka zdrowia dziecka ... formatu prawie .... A4 ....paranoja
Wiem, ze w praniu wyjdzie inaczej, ale jakby naprawdę nie chcieć mieć problemów i spokojnie spać tak właśnie powinienem zrobić i na mecz iść z książeczką zdrowia dziecka
Ostatnio edytowany przez: AntyC, 7 sierpnia 2010, 23:42 [5 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 09/08/2010 10:16
Może jestem jakiś nierozgarnięty albo po prostu niewyspany, bo czytam, czytam i nie mogę z tej nowej ustawy nic wyczytać o żadnych strefach buforowych. W ogóle to pierwszy raz słyszę, żeby strefy stadionu zajmowane przez swoich kibiców rozgraniczać jakimiś buforami bezpieczeństwa. Zapewne zdecydowała o tym jakaś nietrafna interpretacja przepisów, bo jak można to inaczej wytłumaczyć? Gdyby klub naprawdę chciał respektować te śmieszne ustawowe wytyczne to należałoby zamknąć również sektor 16 (kolejna strefa buforowa) oraz całkowicie odseparować strefę VIP (oczywiście w celu zapewnienia VIP-om "bezpieczeństwa"). Tak na moje oko to większość nowobudowanych stadionów w naszym kraju całkowicie łamie te "szczecińskie" przepisy (wszystkie nowe obiekty mają ciągłość trybun bez żadnych wymyślonych buforów). Chyba że ktoś tu kogoś w chuja w wali....
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.