mam nadzieję, że do prezentacji Portowcy założą granatowo-bordowe stroje...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Mam pytanko,jak wyglądają karnety na tą rundę? Zrobili je wreszcie bardziej profesjonalnie czy odstawili znów jakąś szopkę.
Design wiele się nie rózni, jednak co jest wielkim plusem karnety są zalaminowane. A na minus to ze imię nazwisko i wybrane miejsce napisane są niechlujnie markerem.
Prezentacja to jeden wielki niewypał o ile wejście piłkarzy było nie najgorsze to już cała reszta wyglądała jak jakiś festyn, zero rozmachu, zabawy al'a konkursy Bosmana z meczów ligowych, przepytanie prezesów i Mandrysza jakieś też takie nieprofesjonalne cały czas te same powtarzające się pytania.
Co do samego wejścia też można się przyczepić, przedstawiono piłkarzy, którzy przyszli do klubu a resztę jakoś tak po macoszemu tylko formacjami, pewnie dla niektórych na trybunach cały czas niektórzy z naszych graczy są anonimowi i po to przyszli na prezentację drużyny, żeby wiedzieć kto jest kto.
Wyszli prezesi i sie zaczelo "ale co mamy mowic, nie jestem przygotowany", to na cholere tam tak szybciutko biegl ?
O ile wejscie piłkarzy dosc fajne, przekazanie koszulek dla nowych itp. - OK
Reszta piłkarzy wbiegła formacjami, staneli, zdjecie i na ławeczke obok
Najlepszy akcent to chyba komentarz Wozniaka, z jajem, na śmieszno i wesoło
Mecz z kibicami - bez komentarza,
Konkurs ze strzałami - bez komentarza,
Odwalili na odpierdol i tyle,
Koszulki kolejny raz przeprzydkie aż sie patrzyć niechce.
Ale z koszulkami to wiaodmo jak jest, dostaja takie jakie sa w katalogach, zaden Nike nie jest sposnorem Pogoni, tylko to ta firma sporzatajaca wzamian za logo zakupuje komplety.
Jak macie cos robic na odpierdol to nie robcie wcale i tyle. Patrzec na bezradnosc juz mi sie niechce, 100 razy lepsze juz byly prezentacje na SDSie, juz nie wspomne o tej za Begdasa - jak sie uczyc to od najlepszych, bo na ta chwile co nie zrobimy nowego, to uwazam ze jest to krok wstecz
- stroje do dupy
- wyjście piłkarzy na murawę ok
- Woźniak przy mikrofonie to świetny pomysł - "A teraz do piłki podchodzi pierwszy amant Szczecina Przemek Pietruszka"
- prowadzący Kłosiński, na początku słabo (sapanie!), potem jak zaczął gadać z Woźniakiem to nadrobił zaległości
- konkursy - bieda, aż tak trudno na żywca rzucić z 10 piłek w trybuny do kibiców? Mecz z kibicami w sumie zabawny, jak Pyskaty próbował strzelać z nożyc
- organizacja - dwója z plusem, nie wiedziałem skąd wziąć plakaty, zajebane wejścia na sektory, utrudniony dostęp do piłkarzy (a miała być jakaś integracja ponoć), zero pytań z widowni, pytania od prowadzącego były sucharami. Tak samo ławki dla piłkarzy, co to k... było? Niektórzy musieli siąść plecami do kibiców! I dlaczego w trakcie meczu kibiców nie można było brać autografów?
- atmosfera - wakacyjna, ale frekwencja lepsza niż ostatnio na SDS, więc jakiś postęp jest.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 29/07/2010 22:53
Przede wszystkim wielki + to Woźny , rozbawial nie raz
Poczatkowo prezentacja elegancka . Biegl nowy zawodnik ,w miedzy czasie mowili jego biografie itd koszuleczka i koniec
Potem to az tak na odpierdol prezentacji nigdy nie bylo , co im kurwa przeszkadzalo aby kazdego za reprezentowali ?!
Meczyk z kibicami ... niby atrakcja dla kibicow ale zasnac mozna bylo na tym ..
kolejny raz przy autografach kolejki z prawej do lewej i odwrotnie , co im szkodzi powiedziec ze zaczynamy np od prawej ?
Poszlo by o wiele szybciej.Mam nadzieje ze za pol roku cos konretnego zrobia a wozniakowi dadza mikrofon do prezentowania swych kolegow
koniecznie jest mi potrzebny nasz Gryf (sam gryf, nie herb) w corelu!!! ktoś takowe coś posiada jest mi to potrzebne oczywiście w celach propagandowych;]!
pzdr!
Sprawdź gadu.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.