Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/06/2010 02:11
ja mam pytanie do sz.p. marty b. niejakiego sZpeca od marketingu. to już ente dni morza za pani kadencji, a stoiska z pamiątkami Pogoni jak nie widziano wcześniej tak i nie było teraz! brawo, oby tak dalej!
mieliście niesłychaną okazję zapromowania się, ale wszystko wisi wam kalafiorem, zenadą jedną wielką jesteście, wiedzcie to!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/06/2010 11:47
a po co mają się wystawiać? jak pójdziesz do sklepiku na stadionie to paska nie kupisz bo się skończyły (pewnie w ciągu kilku godzin cała partia poszła dlatego nie było) wiatrówki są i owszem w rozmiarach S i XXL (po co zamawiać skoro są?) Ogólnie są rzeczy, które są brzydkie, ale jak tych fajnych nie ma to desperat kupi brzydki. Cały marketing klubowy.
a po co mają się wystawiać? jak pójdziesz do sklepiku na stadionie to paska nie kupisz bo się skończyły (pewnie w ciągu kilku godzin cała partia poszła dlatego nie było) wiatrówki są i owszem w rozmiarach S i XXL (po co zamawiać skoro są?) Ogólnie są rzeczy, które są brzydkie, ale jak tych fajnych nie ma to desperat kupi brzydki. Cały marketing klubowy.
No niestety,plus produkty funkcjonalnością też nie zachwycają.Pasek mam ten o którym mówisz,ale daleko mu do moich oczekiwań.
W ogóle to co z tym utworem co na Wiśle gościu śpiewał,miał być na ofi,tydzień minął i dalej nie ma;p
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 13 czerwca 2010, 12:14 [1 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/06/2010 16:51
Jebac Marte i ten jej marketing! Ktos tam posprzate w koncu, czy dalej ukladzik bedzie trwal i Martuchna bedzie nietykalna? Niby tyle osob mocno zwiazanych z Pogonia pracuje w klubie, a takie rzeczy sa nie dopilnowane?
Przykladowo Stal Gorzow potrafi u nas w Szczecinie na targach motoryzacyjnych wystawic konkretne stoisko, a My u siebie na morskiej imprezie nie dajemy rady?
Jebac Marte i ten jej marketing! Ktos tam posprzate w koncu, czy dalej ukladzik bedzie trwal i Martuchna bedzie nietykalna? Niby tyle osob mocno zwiazanych z Pogonia pracuje w klubie, a takie rzeczy sa nie dopilnowane?
Przykladowo Stal Gorzow potrafi u nas w Szczecinie na targach motoryzacyjnych wystawic konkretne stoisko, a My u siebie na morskiej imprezie nie dajemy rady?
a nie da sie jakiejs petycji zrobic i ja zwolnic w pizdu, bo to naprawde kicha, najwieksza regularna impreza w Szczecinie, a Pogoni ani widu ani slychu. marta ch.... warta...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/06/2010 20:31
Martuchna to jest niestety problem bardziej polityczny. No bo zastanówmy się - skąd taki wynalazek w takim miejscu jak marketing Pogoni Szczecin? Dziwne i nielogiczne - nieprawdaż? Nie znam tych wszystkich samorządowo-rodzinnych koneksji, ale przyglądając się temu wszystkiemu z boku i na spokojnie dochodzę do wniosku, że załatwiono to tak jak w minionej epoce (wtedy przywożono "kandydata na stanowisko" w teczce i nikt nie miał nic do gadania). Musimy się uzbroić w cierpliwość i może po jesiennych wyborach coś się zmieni. A na razie lobby jest silne i muszą nam wystarczyć cieplutkie zaproszenia na galę kabaretową.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.