Dużo kibiców nie wie że jest mecz( np. w sobotę dzwonię do moich znajomych czy idą na mecz, a oni nawet nie wiedzą że jest...).
Informacje o nadchodzących spotkaniach widziałem tylko w Kurierze Szczecińskim (dzień przed, lub w dniu meczu), w sklepie sportowym "LOTTO" przy ulicy Piłsudskiego...
Przydałyby się plakaty na mieście, w tramwajach i autobusach, informacje na TVP SZCZECIN
Po drugie...
Jeśli chodzi o obchody 60-lecia to jak czytałem program (niedopracowany) to jest słaby!!!
Przydałoby się więcej informacji na ten temat np. informacje w szczecińskiej telewizji, gazetach i na mieście!!! Wtedy frekwencja na stadionie Pogoni powinna się poprawić.
Co z tego że Pogoń jest w 4-lidze? Pogoń nadal jest i będzie!
Ta sytuacja co była, to była masakra! Wstyd na cały piłkarski świat... Na "Canarinhos Szczecin" przychodziło nawet 4 tys. kibiców, a teraz tylko ok.2 tys.! Widać po tych statystykach ilu osobom zależy na naszej Pogoni, wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd! Chodzę na Pogoń od 13 lat, gdy miałem 7 lat wiedziałem już co to jest Duma, Wiara i Szacunek, teraz mam 16 lat, przeżyłem dużo dobrych chwil i nawet tych złych z Pogonią, nie odwróciłem się od "Dumy Pomorza" i nigdy się nie odwrócę, bo Kocham Pogoń, a nie tak jak inni chodzą tylko dla ekstraklasy, opraw itd.
Mam nadzieję, że przyjdzie taki czas, że trybuny będą pełne, będzie doping z prawdziwego zdarzenia i Pogoń zdobędzie oczekiwane przez wszystkich Mistrzostwo Polski (największe marzenie Floriana Krygiera [*])!
Akapit ' po drugie ' taki niezbyt zrozumiały dla mnie. Czemu słaby program? Bo nie ma występów Dody albo przyjazdu Barcelony? dla mnie całkiem konkretnie się zapowiada, zwłaszcza zwieńczenie z reprezentacją.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 10/02/2008 12:54
A ja jestem bardzo optymistycznie nastawiony! Zwłaszcza cieszy mnie perspektywa otwarcia sklepiku klubowego w Galaxy (zaglądam tam znacznie częściej niż gdziekolwiek w Szczecinie, jak zresztą wielu kibiców spoza miasta).
Mam jedno pytanie: Czy klub dogadał się jakoś ze stowarzyszeniem kibiców i dochód z pamiątek (lub chociaż jego część) przeznaczony będzie na oprawy meczów?
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 12/02/2008 23:18
Zawsze kibice moga sie wypiac i nie kupowac tych nie rewelacyjnych pamiatek. Wiem ze w niektorych krajach stowarzyszenia czy kluby kibica sprzedaja wiecej pamiatek ze swoimi emblematami, niz kluby. Jesli sprawa przesadzona to moze warto pojsc ta droga? Czy oni nigdy nie naucza sie, ze z kibicami to sie nie wygra.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/02/2008 22:17
Sprawa z pamiątkami widać się trochę komplikuję. Władzom widać zależy na pełnych profitach z ich sprzedaży lecz kto je kupi jeśli będą marnej jakości?
Konsultacja ze Stowarzyszeniem przy projektowaniu, wyglądzie i rodzaju pamiątek jest niezbędna. Wątpię w to że prezesi są w stanie zaspokoić potrzeby i przewidzieć na co będzie duże zapotrzebowanie.
Dla Stowarzyszenia nie powinny się liczyć zyski ze sprzedaży(mamy już takowe z biletów - to i tak jest sporo, a może być jeszcze więcej; zależy to od nas samych), lecz możliwość dawania pomysłów, czynnego uczestnictwa w projektowaniu.
Mam nadzieję, że do tego spotkania zapowiadanego przez Smolnego dojdzie i jakieś sensowne porozumienie zostanie zawarte.
Sprawa z pamiątkami widać się trochę komplikuję. Władzom widać zależy na pełnych profitach z ich sprzedaży lecz kto je kupi jeśli będą marnej jakości?
Konsultacja ze Stowarzyszeniem przy projektowaniu, wyglądzie i rodzaju pamiątek jest niezbędna. Wątpię w to że prezesi są w stanie zaspokoić potrzeby i przewidzieć na co będzie duże zapotrzebowanie.
Dla Stowarzyszenia nie powinny się liczyć zyski ze sprzedaży(mamy już takowe z biletów - to i tak jest sporo, a może być jeszcze więcej; zależy to od nas samych), lecz możliwość dawania pomysłów, czynnego uczestnictwa w projektowaniu.
Mam nadzieję, że do tego spotkania zapowiadanego przez Smolnego dojdzie i jakieś sensowne porozumienie zostanie zawarte.
Zyski też są ważne chłopaki mają takie pomysły że jak by przyszło je realizować to naprawde dużo kasy trzeba by zainwestować ale za to w świecie kibicowskim znowu było by o nas głośno i to pozytywnie głośno to był by świetny marketing
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.