Brawa dla klubowego marketingu za wykonanie karnetu... takiej żenady to od wielu sezonów nie widziałem.
Dokładnie!!Poprosiłem miłą Panią o za laminowanie karnetu - usłyszałem że on jest za laminowany..- Szczerze mówiąc to kawałek kartki.. Nie wiem czy oni nie myślą o ludziach którzy kolekcjonują takie rzeczy??Reasumując źle przechowywany(np w kieszeni) pożyje max 2 mecze.
"W związku z dużym zainteresowaniem, jakim cieszy się konkurs „Agenda 2010” przedłużamy głosowanie internetowe do 4 marca! Jeszcze w tym tygodniu Wasi faworyci mogą otrzymać nowe głosy, których dotychczas jest już w sumie niemal 20 000. Wyniki głosowania internetowego oraz postanowienia Jury pojawią się na stronie konkursu 5 marca."
Impreza organizowana jest wspólnie przez Pogoń Szczecin SA i Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin Portowcy. Już godzinę przed imprezą przedstawiciele stowarzyszenia kibiców będą rozprowadzać przed halą darmowe wejściówki na tę imprezę. UWAGA! Liczba wejściówek jest bardzo ograniczona! Do rozdysponowania pozostało bowiem tylko około 200 wejściówek!
Podczas prezentacji kibice wybiorą Miss Publiczności a specjalnie wyselekcjonowane Jury w którym zasiądą: trener Piotr Mandrysz, dyrektor sportowy Robert Dymkowski, Miss Pogoni Szczecin 2009 Katarzyna Bujakowska, projektantka Atelier mody Katarzyna Hubińska, współwłaścicieli butiku Chili Fashion Agnieszka Głowacka i Anna Rumowska wybierze Miss i Wicemiss Pogoni Szczecin 2010!
Prezentację uświetnią występy Klubu Tańca Współczesnego Szyk.
Wejsciowki beda dostepne od okolo godziny 17:00, hala bedzie otwarta od 17:30. Od razu taka informacja zebyscie kierowali sie na trybune po lewej stronie sceny.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.