Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 24/02/2010 18:23
Co do ulg, powiem tak. Powinni dac bilety ulgowe, dla osób uczących się, ponieważ jest wiadome, że te osoby nie zarabiają na siebie i są sytuacje, że niektórych nie stac na to. Dla mnie bardzo głupia polityka klubu, ja bym zrobił ulgi do przynajmniej 20 roku zycia, a wiecie dlaczego? Jeżeli zaszczepisz komuś od najmłodszych lat pasje, jaką jest chodzenie na mecze, to i tak możesz byc w 100% pewien, ze jak ta osoba będzie dorosła, to wróci na stadion i będzie płaciła za bilety. Dla mnie troche złą polityke prowadzą
kiedys sie skrojone barwy nosiło przywiązane do nogi...dla mnie są lesze miejsca do eksponowania HERBU
tylko niechodziło o same przywiązanie do nogi tylko o fakt sponiewierania obcych bsrw po ziemi.
zreszta - nie jestem jakims tam zwolennikiem skarpetek tylko uważam że nie ma w tym nic nie godnego
no i oczywiście rozchodzi o HERB - moje nie dopatrzenie
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Stowarzyszenie "Portowcy" w najbliższą niedzielę organizuje akcję pod nazwą "Odśnieżanie młyna". O godzinie 10:00 spotykamy się w sektorach 11-12 i przy pomocy łopat zabieramy się do odśnieżania. W związku z tym, że może zabraknąć sprzętu apelujemy o przyniesienie swoich łopat. W ramach akcji odśnieżać będziemy także sektory numer 1 i 2.
Na chętnych do pracy czeka mały poczęstunek a w nagrodę specjalny kupon, który będzie uprawniał do otrzymania biletu na na pierwszy mecz Portowców z Flotą Świnoujście.
Do startu ligowych rozgrywek w wykonaniu Portowców na szczecińskim stadionie pozostało jeszcze kilkanaście dni. Niska temperatura i spore opady śniegu spowodowały, że na trybunach zalega wciąż spora warstwa białego puchu.
Stowarzyszenie "Portowcy" w najbliższą niedzielę organizuje akcję pod nazwą "Odśnieżanie młyna". O godzinie 10:00 spotykamy się w sektorach 11-12 i przy pomocy łopat zabieramy się do odśnieżania. W związku z tym, że może zabraknąć sprzętu apelujemy o przyniesienie swoich łopat. W ramach akcji odśnieżać będziemy także sektory numer 1 i 2.
Na chętnych do pracy czeka mały poczęstunek a w nagrodę specjalny kupon, który będzie uprawniał do otrzymania biletu na na pierwszy mecz Portowców z Flotą Świnoujście.
Mam pytanie czy będą tam jakieś łopaty? Bo ja bym bardzo chciał przyjść i pomóc ale niestety nie posiadam żadnej łopaty.
Do startu ligowych rozgrywek w wykonaniu Portowców na szczecińskim stadionie pozostało jeszcze kilkanaście dni. Niska temperatura i spore opady śniegu spowodowały, że na trybunach zalega wciąż spora warstwa białego puchu.
Mam pytanie czy będą tam jakieś łopaty? Bo ja bym bardzo chciał przyjść i pomóc ale niestety nie posiadam żadnej łopaty.
Chyba nie doczytałes dokładnie, jest wyraźnie napisane "W związku z tym, że może zabraknąć sprzętu apelujemy o przyniesienie swoich łopat." Czyli będą łopaty ale może zabraknąc
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.