Niedawno też były, tyle że nie w ogólnodostępnej sprzedaży, a w liczbie trzech sztuk na licytacjach WOŚPu w Galaxy.
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 15/02/2010 12:14Uwaga Martuchna - PILNE: koniecznie ogarnij reklamy w środkach komunikacji. Przecież to co aktualnie jest wyświetlane na monitorach w autobusach jest kompletnie nieczytelne. Dziś dałem sobie szansę i wpatrując się z 2 metrów po którejś tam emisji ogarnąłem, że to o Pogoń i kartę kibica chodzi (zbyt ciemne tło powoduje, że nawet z bliska nie wiadomo co jest reklamowane). Tyle ode mnie. Dziękuje, dobranoc.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 15/02/2010 22:30
Nie bronie tutaj Martuchny bo jej się nie da bronić ale jeśli chodzi o billboardy to właściciel sam ściąga (lub zakleja) reklamy z nich i nakleja następną- nie opłaca im się zatrudniać ludzi żeby to robili za każdym razem kiedy czas reklamy się skończył tylko czekają na kolejne zlecenie. Tak jest na całym świecie
Karta Kibica coraz bogatsza
Kolejne firmy dołączają do Programu Partnerskiego Karta Kibica.
Każdy kibic, który zakupi karnet na rundę wiosenną zostanie posiadaczem Karty Kibica, uprawniającej do zniżek i rabatów na wiele towarów i usług.
Miło nam poinformować, że do naszego programu dołączyły kolejne firmy z branży odzieżowej (Chilli i Milita Nikinorov), gastronomicznej (pizzeria Calvados), przemysłowej (Nilpol, Pigment, Farmgaz) oraz rozrywkowej (Estilo Dance Studio).
Karta Kibica coraz bogatsza
Kolejne firmy dołączają do Programu Partnerskiego Karta Kibica.
Każdy kibic, który zakupi karnet na rundę wiosenną zostanie posiadaczem Karty Kibica, uprawniającej do zniżek i rabatów na wiele towarów i usług.
Miło nam poinformować, że do naszego programu dołączyły kolejne firmy z branży odzieżowej (Chilli i Milita Nikinorov), gastronomicznej (pizzeria Calvados), przemysłowej (Nilpol, Pigment, Farmgaz) oraz rozrywkowej (Estilo Dance Studio).
Wow , Sampaio! Możesz być z siebie dumny , Twoje nauki nie ida w las!
Na dniach rusza sprzedaż karnetów na runde wiosenną, mam pytanie... Będzie możliwość kupna karnetu od Stowarzyszenia,dając jakiś tam % na dofinansowanie opraw,tak jak miało to miejsce w tamtej rundzie ?
Tak...Na pewno bedzie taka mozliwosc.Zarowno na wszystkie inne sektory jak i na trybune kryta.Apeluje do wszystkich o wstrzymanie sie z kupnem karnetow od klubu.Moze to wygladac tak jak ostanio, ze klub przekzal karnety Stowarzyszeniu z malym poslizgiem.
I jeszcze jedno...Jelsi sa chetni na karnety na kryta, np jest Was 5 i checie siedziec obok siebie, ale przy okazji wpsomoc Stowarzyszenie to dajcie tu takie info.Bedzie latwiej wykalkulowac zapotrzebowanie.
Na dniach rusza sprzedaż karnetów na runde wiosenną, mam pytanie... Będzie możliwość kupna karnetu od Stowarzyszenia,dając jakiś tam % na dofinansowanie opraw,tak jak miało to miejsce w tamtej rundzie ?
Tak...Na pewno bedzie taka mozliwosc.Zarowno na wszystkie inne sektory jak i na trybune kryta.Apeluje do wszystkich o wstrzymanie sie z kupnem karnetow od klubu.Moze to wygladac tak jak ostanio, ze klub przekzal karnety Stowarzyszeniu z malym poslizgiem.
I jeszcze jedno...Jelsi sa chetni na karnety na kryta, np jest Was 5 i checie siedziec obok siebie, ale przy okazji wpsomoc Stowarzyszenie to dajcie tu takie info.Bedzie latwiej wykalkulowac zapotrzebowanie.
Tak jest taka możliwość. SKPS bedzie także dystrybuować karnety.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.