Tez akurat uwazam, ze gryf jest akurat i odnosze wrazenie, ze jestes na forum tylo po to zeby sie przypierdlalac.Ogolnie myslenie masz dobre, ale co za duzo to niezdrowo.
Za duzy Gryf jest na wiatrowce Gdyby ten byl mniejszy, to bys powiedzial, ze pasy za waskie lub za szerokie Niektorym nigdy nie dogodzisz
Jest to pierwszy dobry gadzet wydany przez klub od dluzszego czasu, wiec choc raz moglbys sie nie odzywac, jesli nie masz racji
...nie wydaje mnie się...cena atrakcyjna..chyba pierwszy plus jaki mogę przyznać
Jednak minus się znalazł ... 260 g /m2 to wg mnie za mało jak na dobra (nie czytać bardzo dobrą) bluzę...swego czasu popularne Fruity zakupywane w realu miały 280 g/m2
Jednak minus się znalazł ... 260 g /m2 to wg mnie za mało jak na dobra (nie czytać bardzo dobrą) bluzę...swego czasu popularne Fruity zakupywane w realu miały 280 g/m2
cena w porównaniu z jakością bluzy moim zdaniem jest adekwatna. Naprawdę porządny ciuch. Gramatura na oko około 260
Na oko, oficjalnie nie ma podane, czyli może być więcej
W środkach komunikacji miejskiej na tych śmiesznych monitorkach zauważyłem jakiś filmik z pointom w stylu dziękujemy za rundę czy coś pomijając wykonanie nawet fajny gest ;p
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.