Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 24/10/2009 13:41
Przydałby się osobny temat coś na kształt GRANATOWO-BORDOWY SZCZECIN gdzie można by dyskutować o rozmaitych "pogoniarskich" akcentach w naszym mieście. Ja ze swojej strony proponuję, aby nasz klub bardziej pilnował telebimu na placu Żołnierza (widoczny dla wszystkich kierowców wjeżdżających do centrum Trasą Zamkową). O ile migająca reklama zbliżającego się meczu to świetny pomysł i takie kroki są już od dawna realizowane, o tyle przykro oglądać tzw. przeterminowane zapowiedzi (np. info o meczu z Widzewem kilka dni po jego rozegraniu). Może po każdym pojedynku warto by tam zaprezentować jakieś fotki z meczu żeby zachęcić i pokazać nieobecnym jakie emocje stracili. Chodzi mi o coś w stylu "zobacz co Cie ominęło więc przyjdź nas obejrzeć za tydzień".
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Przydałby się osobny temat coś na kształt GRANATOWO-BORDOWY SZCZECIN gdzie można by dyskutować o rozmaitych "pogoniarskich" akcentach w naszym mieście. Ja ze swojej strony proponuję, aby nasz klub bardziej pilnował telebimu na placu Żołnierza (widoczny dla wszystkich kierowców wjeżdżających do centrum Trasą Zamkową). O ile migająca reklama zbliżającego się meczu to świetny pomysł i takie kroki są już od dawna realizowane, o tyle przykro oglądać tzw. przeterminowane zapowiedzi (np. info o meczu z Widzewem kilka dni po jego rozegraniu). Może po każdym pojedynku warto by tam zaprezentować jakieś fotki z meczu żeby zachęcić i pokazać nieobecnym jakie emocje stracili. Chodzi mi o coś w stylu "zobacz co Cie ominęło więc przyjdź nas obejrzeć za tydzień".
Popieram- bardzo fajny pomysł szczególnie ten z fotkami z meczu ale jak wiadomo idzie za tym kolejna kasa za kolejną reklamę
Ja tam wielu zmian nie widzę ta jak i wcześniejsza wersja mi pasują. Wydaje mi się, że na pasku gdzie jest"Portowcy" doszedł Herb po lewej stronie na tych minizdjeciach, doszła zakładka "sklep" na górze i w sumie to tyle różnic widzę
Wszyscy kibice którzy posiadają karnet na mecze rundy jesiennej będą mogli także obejrzeć mecz rundy wiosennej rozgrywany awansem z drużyną GKP Gorzów.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
No to mamy zgodę z golebiami
Co to w ogole za debilna strona :/
Lista ta tworzona jest na podstawie klubów znajdujących się w profilach kibiców konkretnego klubu.
ktoś wpisal golebi Barce i Celtic w zaprzyjaznionych klubach w profilu i masz ;]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.