Pogoń harcuje bo trawie szarżuje wszędzie już słychać donośny młynu śpiew,zawsze zwycięzcy,waleczni,rycerscy każda ich akcja zapiera nam dech.
Ref:Zobacz sam jak Portowcy biegną tam i siam bo Portowców cała Polska zna,
Pogoń to fajny kluuuubb.
Abrakadabra to czary i magia sekretem na gola jest świetna nasza gra hokusmarokus dostarcza złych pokus lecz Pogoń zwycięży dla wroga to szooooooook.
Ref:Zobacz sam...
Może nie ja decyduje ! Ale będe wypowiadać się i pisać tu co sądze na jakiś temat !
A jak Ci się nie podoba to,to nie moja sprawa.Każdy może mieć inne zdanie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/10/2009 18:43
Tak napisałem bo miałem wentę twórczą ja myślę że kibice Pogoni wyróżniają się tym że bawią się więc myślę że jest ok,może się nie podobac bo może za dziecinna albo co ale przecież melanżujemy prawda?Jeżeli komuś ważnemu z Pogoni się nie podoba to przecież nic ośmieszającego Pogoń nie napisałem KOCHAM POGOŃ
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/10/2009 19:30
Pogoń harcuje po trawie szarżuje wszędzie już słychać donośny młynu śpiew,zawsze zwycięzcy waleczni rycerscy każda ich akcja zapiera nam dech
Ref:Zobacz sam jak Portowcy biegną tam i siam bo naszą Pogoń cała polska zna Pogoń to fajny klub.
Abrakadabra to czary i magia sekretem na gola jest świetna nasza gra Hokus marokus dostracza złych pokus lecz Pogoń zwycięży dla wroga to szkoooooooool
Ref:Zobacz sam..
A tu doszlifowana wersja tej piosenki oraz orginalna znaleziona na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=rQupv1OXoVc
Serce sie raduje!!!
Gratulacje.
Przy kolejnym etapie pracy i wstepnie przedstawionym budzecie Stowarzyszenie na pewno dorzuci swoja cegielke, jesli bedziecie chcieli.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/10/2009 23:27>>>MATERIAŁ KRONIKI TVP 3<<< "Jedno serce, jeden klub", "Pogoń Szczecin, Fanatycy z Gocławia stąd jesteśmy" - takie kolorowe napisy kilkumetrowej długości pojawiły się na murze jednego z poniemieckich schronów w szczecińskiej dzielnicy Gocław. Pomysłodawcami i wykonawcami malunków są zagorzali kibice portowców - którzy w ten sposób postanowili wyrazić swoje przywiązanie do klubu, ale również ubarwić zapomnianą i szarą dzielnicę.
Tu macie Foto przed Graffiti i Materiał z Kroniki TVP: Ściana
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.