Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/09/2009 22:11
Miałem taką myśl na początku sezonu.. jeśli te koszulki, które widziałem na zdjęciach przed sezonem będą wyglądały chociaż "trochę" lepiej niż na fotach to bez wzgledu na cenę - kupuję. Faktycznie okazało się, że herb nie jest na wysokości wątroby, a barwy odwzierciedlają "lepiej lub gorzej" barwy klubowe. Tak czy inaczej: nie rozumiem dlaczego od 10 meczy nie mogę tej koszulki nieszczęsnej nabyć. Na stadionie nie można płacić kartą. Sklep internetowy w swojej ofercie nie zawiera tak egzotycznego gadżetu kibica jakim jest koszulka klubowa. Pomijam już fakt, że sam sklep od strony technicznej wygląda tragicznie: darmowy skrypt okraszony jakimś nieudanym photoshopem. Czy na serio ten klub posiada tyle pieniedzy, że "olewa" zainteresowanie fanów, którzy z miłą chęcia wydadzą sporą kasę na klubowe gadżety i wesprą tym samym budżet zespołu? Może niekoniecznie musimy być drugim Realem Madryt i zajmować się głownie działaniami marketingowymi, ale z drugiej strony to minimum możnaby spełnić:
-profesjonalna orientacja graficzna
-sensowna strona internetowa (obecna nie jest najgorsza gdyby nie grafika)
-sklep internetowy z gadżetami z "prawdziwego zdarzenia"
Bardzo ciekawy graf postał na (w sumie chuj wie jak to nawać..moście, wiadukcjie, przejściu) na Gocławiu w drodze na wieżę Bismarka...jak ktoś mnie nie uprzedzi (FZG morze wrzucicie fotkę) to do końca tygodnia postarm się ją wrzucić
Graf jest jeszcze nie skończony jak skończymy całość to wrzucę fotki na razie tylko tą część na moście .
Mamo, zamknij drzwi, kreślę krzyż to długa droga,
biorę kilku kumpli, dobre buty, suchy prowiant.
To nasza wojna brat więc kiedy odniosę ranę,
podnieś mnie, otrzep mundur i weź pod ramię,
w spieczone usta kropla wody, pójdźmy tam razem,
pola bitew są brunatne bo wsiąka w nie krew przegranych.
Napis jest w kawałkach ponieważ trudno uchwycić cały .
Jest to 2 część grafa który ma powstać jest jeszcze 3 część największa lecz jeszcze nie skończona . Sam napis nie wiele daje ale w połączeniu z 3 częścią wygląda o niebo lepiej .
STĄD JESTEŚMY TO NASZE MIEJSCE TO TYM TRYBUNOM ODDALIŚMY SERCE.
Ostatnio edytowany przez: M_, 27 września 2009, 14:45 [1 raz(y)]
Podnieś kamień, poczuj strzał adrenaliny,
Nalej farby do gaśnicy i rozpierdolą nią witryny...
Firma EPA została nowym udziałowcem spółki Pogoń Szczecin s.a. EPA kupiła 5 procent akcji, ale w niedługim czasie może zwiększyć swoje udziały do 15 procent.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.