zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
Dobrym pomyslem jest wypusczanie Gryfika na miasto 1-2 dni przed meczem. Albo też szczudlarzy. Mogą reklamować mecz rozdawać ulotki i
Brawo Marta! Miło ze korzystasz z pomysłów forumowiczów.
Może dzięki temu nasz markieting ruszy
Zdaje mi się że to nie Marta ale Stowarzyszenie
Dokładnie, akcja jest Stowarzyszenia. W klubie nie potrafią na czas zorganizować plakatów meczowych, także o takiej akcji ze strony klubu możemy zapomnieć jak dla mnie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 12/09/2009 00:40
Akcja "Gryfus" jak najbardziej Stowarzyszenia Portowcy, przy mocnym zanagazowaniu MWj za co naleza im sie podziekowania i gratki za udana akcje promocyjna! Cele cale akcji jest promocja meczy oraz wspierania dzialalnosci kibicowskiej na stadionie poprzez kupowanie biletow na młyn! Dlatego Pamietajcie zeby sprawdzac czy Wasz bilet jest aby napewno na mlyn! bo dzieki temu mozecie wspierac kibiców * bilety na mlyn posiadaja dodatkowy napis MŁYN.
Warto dodac ze akcja nie byla jednorazowa a bedzie prowadzona dalej przy okazji nastepnych meczy Pogoni we wrzesniu.
Super akcja. Szczerze, to nie wiem za co placa Marcie. Chlopaki robia wiecej i nic poza satysfakcja, ze przyjdzie wiecej ludzi nie maja (chyba). Jeszcze raz brawa
Pytanie... Na odworcie biletu jest napisane ze koljeny mecz czyt. z gornikiem leczna jest 20 wrzesnia o godz. 18, natomiast na 90minut.pl widnieje data 19 wrzesnia i godzina 19... To jak to w koncu jest z tym meczem? Czyzby klub strzelil gafe? czy 90 minut ma stare info..
Bilety poszły do druku przed zmianą terminu jaką ustalił PZPN. Mecz jest 19 w sobotę o 19.00
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.