Boisko LO4 to miejsce na ktorym sie praktycznie wychowałem, grajac w kosza mógłby ktos wrzucic wieksze zdjecie graffiti oraz jak by sie dalo zdjecia boisk do kosza i do gały? :>
Graffiti zaprezentowane na głównej nie jest na LO4 tylko przy zespole szkół nr 4 na Romera a nie na Kingi
Dokladnie wczesniej bylo tam tylko Lo11 a teraz chyba jeszcze gimnazjum itp
Kupujac dzis 10 Bosmanow w Realu na Ku Sloncu dostalem zaproszenie na mecz z GKSem. Orientujecie sie co to za akcja? Czy z tym można po po prostu wejść na mecz, czy trzeba jechać gdzieś i wymienić na bilet? Niestety na zaproszeniu napisane jest, ze to na sektor 1, ale i tak warto zbadać.
podbijam
Więcej o tej akcji w czwartek na ofi. Wspólna akcja Bosmana i klubu. tysiąc zaproszeń na każde spotkanie do wygrania plus inna niespodzianka, która pojawi się wkrótce...
Kupujac dzis 10 Bosmanow w Realu na Ku Sloncu dostalem zaproszenie na mecz z GKSem. Orientujecie sie co to za akcja? Czy z tym można po po prostu wejść na mecz, czy trzeba jechać gdzieś i wymienić na bilet? Niestety na zaproszeniu napisane jest, ze to na sektor 1, ale i tak warto zbadać.
podbijam
Więcej o tej akcji w czwartek na ofi. Wspólna akcja Bosmana i klubu. tysiąc zaproszeń na każde spotkanie do wygrania plus inna niespodzianka, która pojawi się wkrótce...
Hmm 10 bosmanów to jakieś 20-25zł, czyli praktycznie do biletu 10 piwek gratis... i po co karnet kupowałem
podbijam
Hmm 10 bosmanów to jakieś 20-25zł, czyli praktycznie do biletu 10 piwek gratis... i po co karnet kupowałem
Jednak szerszej informacji jeszcze dziś nie będzie bo jeszcze nie wszystkie szczegóły promocji zostały ustalone. jednak tysiąc zaproszeń na mecz jest do wzięcia. tyle informacji na ten czas
podbijam
Jednak szerszej informacji jeszcze dziś nie będzie bo jeszcze nie wszystkie szczegóły promocji zostały ustalone. jednak tysiąc zaproszeń na mecz jest do wzięcia. tyle informacji na ten czas
a wiadomo w jakich sklepach jest ta promocja? i kiedy beda dawane te bilety?(przy kasie,w klubie czy jak)? Napis troche wiecej info na ten temat,co tam wiesz
podbijam
a wiadomo w jakich sklepach jest ta promocja? i kiedy beda dawane te bilety?(przy kasie,w klubie czy jak)? Napis troche wiecej info na ten temat,co tam wiesz
pffff, ciężko mi cokolwiek powiedzieć bo Bosman dostał od nas te zaproszenia i nie wiem w jaki sposób je rozdysponowuje bo właśnie ciężko nam to od nich wyciągnąć. tak jak powiedział kolega wyżej - w Realu są na chwilę obecną próbuje wyciągnąć więcej informacji.
Szczeciński klub finansowo wsparła EPA, jedna z najbogatszych firm na Pomorzu Zachodnim. Umowę podpisano kilka dni temu, w wielkiej tajemnicy.
To jednak dopiero początek współpracy. Jak ustalił Przegląd Sportowy właściciele EPA planują bowiem przejęcie udziałów w Pogoni, które dotychczas w 93 proc. należą do dwóch lokalnych biznesmenów. A to oznaczać będzie bardzo poważny zastrzyk gotówki, zimą znaczące transfery i walkę o awans do ekstraklasy.
EPA to spółka, która zbiła kapitał na... wietrze. Firma buduje farmy wiatrowe stawiając w całej Polsce wiatraki, które produkują energię elektryczną.
- Na razie podpisaliśmy umowę wspierającą funkcjonowanie klubu. O skali pomocy nie będę mówił, bo dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają. Nasze plany są jednak bardzo dalekosiężne. W ciągu dwóch miesięcy podejmiemy decyzję o ewentualnym przejęciu udziałów w Pogoni - powiedział Przeglądowi Sportowemu Jacek Roman, wiceprezes EPA.
Właściciele firmy przedstawiają się jako wielcy sympatycy klubu. Prezes Jarosław Mroczek w wieku juniora trenował nawet w Pogoni. - Gdy ludzie dorastają często powracają do swoich pasji z dzieciństwa. Większość udziałowców EPA pochodzi ze Szczecina i jako kibice zaglądaliśmy na stadion przy ul. Twardowskiego. Miejsce Pogoni jest najpierw w ekstraklasie, a następnie w europejskich pucharach. Być może pomożemy w realizacji tych marzeń. Przy okazji zależy nam na zmianie wizerunku firmy. Bo sport to okazja do biznesu. Chcemy być rozpoznawani, choćby tak jak spółka Comarch, do której należy Cracovia - przyznaje Roman.
źródło: Przegląd Sportowy
Swoją drogą bardzo mi się ten pomysł podoba bo jako sponsor dostarczy spory zastrzyk gotówki i ta umowa to obopólne korzyści ponieważ EPA chce budowac swój wizerunek także na sportowej arenie. Co do przyszłości cięzko powiedzieć...jednak nie sądze aby gastronomicy z kapitałem jaki teraz posiadają pociągnęli kilka kolejnych sezonów. Poza tym kilka osób w tej ekipie jest do odstrzału i chyba nie musze pisac kogo mam na mysli...
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 30 lipca 2009, 20:28 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.