Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 20/11/2007 01:10
W 2006 roku Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wraz z działem marketingu Wisły podjęło współpracę w celu wspierania Fan Clubów Wisły. Widząc wspaniale rozrastające się fan cluby z nieodległych miast takich jak np. Olkusz gdzie jednorazowo, wspólnie na mecz potrafi wybrać się 200 osób czy rewelacyjnie zgrany pod każdym względem fc Wadowice grupa osób z Trzebini i Chrzanowa postanowiła podjąc się wskrzeszenia zorganizowanych wyjazdów z naszego regionu na mecze Wisły. Postanowiliśmy również bardziej skoordynować działania na rzecz powiększenia liczby fanatyków Wisły jeżdżących na mecze Białej Gwiazdy. Po kilku meczach i dostrzerzeniu, że bliski nam Libiąż również się organizuje (na Legii byli w 70 osób) postanowiono podjąć wzajemną współpracę. Ponadto stały kontakt utrzymujemy również z "nielicznym ale fanatycznym" fan clubem z Czechowic-Dziedzic oraz Wadowic z racji wspólnych tradycji w grupie Urodzeni Wiślacy.
Ciekawe działania Wisły-moznaby spóbowac na naszym podwórku
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Po interwencji Stowarzyszenia Portowcy w dniu dzisiejszym odbyl sie 'okragly stol' z przedstawicielami klubu i Stowarzyszenia MKS. Przygotowalismy na dzisiaj wlasna wersje herbu ktory naszym zdaniem najbardziej odpowiada klubowym barwom i tradycji. W stosunku do tego co zostalo zaprezentowane w piatek przede wszystkim przyciemnilismy barwy granatu i bordo, poszerzylismy szachownice na przełomie herbu,wrocilismy do poprzedniej czcionki i wsunelismy "Ń" . Po dyskusji wedle glosow wiekszosci przyjeto zolty napis "POGOŃ" - tu byly rozbieznosci bo w historii klubu byla tez uzywana biala kolorystyka; w ostatnich 2 latach nawet oficjalnie. Ostatecznie nasz projekt zostal jednoglosnie zaakceptowany przez wszystkie strony.
Co do okolicznosciowego herbu 60-lecia - zglosilismy swoje zastrzezenia i dostalismy krotki czas na przedstawienie swojej propozycji -> narodowiec priv
Ostatnio edytowany przez: -HL, 20 listopada 2007, 01:47 [1 raz(y)]
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 02/12/2007 23:10
Byłem już pewien, że nic ciekawego w tym tyg nie zobacze ale się myliłem. Wchodzę na "oficjalke" a tam widze tekst "Serwis czasowo niedostępny". Nie było by w tym nic godnego uwagi, gdyby nie to, że herb, który tam widnieje jest to herb z białym napisem "POGOŃ". No sorry panowie ale jeżeli już klub porywa się na zmiane herbu to niech chociaż będzie w tym konsekwentny.
I choćbym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę, albowiem to ja jestem największym skurwysynem w tej dolinie
Byłem już pewien, że nic ciekawego w tym tyg nie zobacze ale się myliłem. Wchodzę na "oficjalke" a tam widze tekst "Serwis czasowo niedostępny". Nie było by w tym nic godnego uwagi, gdyby nie to, że herb, który tam widnieje jest to herb z białym napisem "POGOŃ". No sorry panowie ale jeżeli już klub porywa się na zmiane herbu to niech chociaż będzie w tym konsekwentny.
To ja nie wiem jakiego adresu uzywasz. Pewnie mowisz o http://pogonszczecin.pl/ - ta domena wykupiona jest przez Ptaka
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 03/12/2007 22:25
I marketing zaczyna ruszac . W czwartek o godzinie 16 w Empiku Galaxy bedzie mozna spotkac pilkarzy Pogoni, pewnie niedlugo pojawi sie oficjalna wiadomosc wiec nie bede mowil o szczegolach potraktujcie to tylko jako news, z tego co wiem ma sie pojawic 4 pilkarzy bramkarz, obrona, pomocnik i napastnik ktorzy to, nie bede zdradzal ani tego co beda robic , dodam tylko, ze na pewno bedzie to gratka dla dzieciakow choc pewnie nie tylko .
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
I marketing zaczyna ruszac . W czwartek o godzinie 16 w Empiku Galaxy bedzie mozna spotkac pilkarzy Pogoni, pewnie niedlugo pojawi sie oficjalna wiadomosc wiec nie bede mowil o szczegolach potraktujcie to tylko jako news, z tego co wiem ma sie pojawic 4 pilkarzy bramkarz, obrona, pomocnik i napastnik ktorzy to, nie bede zdradzal ani tego co beda robic , dodam tylko, ze na pewno bedzie to gratka dla dzieciakow choc pewnie nie tylko .
Bardzo dobra inicjatywa. Oby częsciej coś takiego. Najpierw odwiedziny w więzieniu, teraz w galaxy. Może pózniej w Championie (konkursy i jakies tam podpiywanie koszulek i piłek oczywiscie), ale aby to było za dnia. Bo wieczorem będzie jak w Tigerze lub innym lokalu pzdr.
ciekawy pomysl ale na chwile obecna ciezko bedzie posciagac pilkarzy z urlopów. ale pomysl wart rozważenia
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 28/12/2007 15:25
W związku z jubileuszem warto by zaznaczyć kolejny raz obecność i znaczenie Pogoni w mieście!!
W innych miastach jak Lublin czy Białystok nie wspomnę o Śląsku jest masa miejskich malowideł sławiących dany Klub.
Myślę,że można by coś podobnego przeprowadzić u nas.Miasto powinno wyjść naprzeciw i zaproponować jakieś tereny z murami najlepiej jak najbliżej centrum.
Pieniądze można byłoby zbierać na specjalne konto oraz na meczach w postaci kwesty-wydane by zostały na artystów,spraye,farby itp.
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
W związku z jubileuszem warto by zaznaczyć kolejny raz obecność i znaczenie Pogoni w mieście!!
W innych miastach jak Lublin czy Białystok nie wspomnę o Śląsku jest masa miejskich malowideł sławiących dany Klub.
Myślę,że można by coś podobnego przeprowadzić u nas.Miasto powinno wyjść naprzeciw i zaproponować jakieś tereny z murami najlepiej jak najbliżej centrum.
Pieniądze można byłoby zbierać na specjalne konto oraz na meczach w postaci kwesty-wydane by zostały na artystów,spraye,farby itp.
Bardzo dobra inicjatywa ! Nasze mury nie są za ciekawe i należało by to poprawic Oczywiscie jeśli taka akcja była by zorganizowana to dorzucił bym swoje 3 grosze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.