Naprawdę straszne rzeczy już nie mają o co się przypierdalać
Właśnie że dobrze robią.. z całym szacunkiem dla klubu ale to jest zwykłe pójście na łatwiznę i jak dla mnie brak własnych pomysłów..
DAj spokój człowieku, MM jak zwykle robi sie na "obrońców". Znajda jakas "sensacje" i cisną ja jak kreta z dupy. Niech się zajmą poważnymi rzeczami a nie pierdołami. Co w tym złego że ofi bierze przykład z najlepszych stron na świecie. To nawet dobrze bo biora pomysly z roznych storn i powstaje fajna mieszanka.
Nie godny pochwały ale nie przesadzajmy. Fajnie to wyglądało było funkcjonalne, a mm jak już napisałem wcześniej szuka wszędzie sensacji. Podobnie było z sygnalizatorami dla tramwajów. Wielka historia że niby sygnalizator się źle włącza na jednym skrzyżowaniu i artykuł wyjebany na 10 stron, a temat ciągnięty przez miesiąc. Kurwa no detektywi sensacji się znaleźli.
Jeszcze jedno teraz nie daj Boże jak zmienią stronę to MM ogłosi wielki sukces, że to dzięki ich śledztwu sprawa została ujawniona.
Naprawdę straszne rzeczy już nie mają o co się przypierdalać
Właśnie że dobrze robią.. z całym szacunkiem dla klubu ale to jest zwykłe pójście na łatwiznę i jak dla mnie brak własnych pomysłów..
DAj spokój człowieku, MM jak zwykle robi sie na "obrońców". Znajda jakas "sensacje" i cisną ja jak kreta z dupy. Niech się zajmą poważnymi rzeczami a nie pierdołami. Co w tym złego że ofi bierze przykład z najlepszych stron na świecie. To nawet dobrze bo biora pomysly z roznych storn i powstaje fajna mieszanka.
Ale fakt faktem wykonanie mogło by być ciut lepsze [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Jakieś z dupy problemy wyciągacie by po marudzić. Wzorują sie na najlepszych i dobrze. To jest strona internetowa, są pewne szablony z których się korzysta. Jakby ktoś sie uparł to by znalazł dla każdej strony klubowej podobieństwo z inną.
wzorowanie a plagiat to dwie rozne rzeczy !!!!!!!!!!!
Jakieś z dupy problemy wyciągacie by po marudzić. Wzorują sie na najlepszych i dobrze. To jest strona internetowa, są pewne szablony z których się korzysta. Jakby ktoś sie uparł to by znalazł dla każdej strony klubowej podobieństwo z inną.
wzorowanie a plagiat to dwie rozne rzeczy !!!!!!!!!!!
To weź zaprotestuj i nie zaglądaj na "oficjalkę". A przy okazji ogranicz swoje wpisy na tym forum. Koleś obserwuję Cię od jakiegoś czasu i widzę, że im bliżej wakacji tym bardziej wzrasta u Ciebie umysłowa aktywność... Odpuść sobie internet i oszczędzaj siły na najbliższe mecze
Poza tym kwestia panelu powitalnego to jedno, a zawartość i szata graficzna serwisu to drugie. Nie znajdziesz na świecie klubu, który ma jedyną w swoim rodzaju i całkowicie oryginalną stronę. Zresztą dzisiaj nasze "specjalisty od grafiki" zmieniły już główny baner i wygląda to inaczej...
Ostatnio edytowany przez: Sampaio, 1 maja 2009, 12:39 [4 raz(y)]
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/05/2009 21:03
Drodzy kibice, napiszę co nieco od siebie, sam robię stronki, znam się na tym już trochę, robiłem strony dla kilku firm i mam kilka stron swoich ,prywatnych... wykonanie oficjalki naszego klubu jest słabiutkie oby nie powiedzieć załosne, zero flasha, wszystko zwykły prosty html jakiś, grafika na stronie to też słabizna... niewiem czy klub coś za to płacił czy ktoś się tym zajmuje od tak posiadając przestrzen itp w imię klubu... a co do plagiatu, to cięzko powiedzieć czy tak rzeczywiscie jest ale wszystko rzeczywiście na stronie wejściowej było prawie identyczne, co nie znaczy że takie samo... hmm, tak czy owak znow na minus bo wykonawcy tego to ludzie bez własnego pomysłu, dla mnie znowu zwykła żenada jak i obecna "passa" Portowców...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/05/2009 23:07
Może troche zmienię temat, ale myśle że możnaby się zastanowić nad takim czymś jak na młynie ma np. lech poznań. Pół młyna ma koszulki niebieskie, druga połowa białe i bardzo ładnie to wygląda. Tylko do tego potrzebowalibyśmy raczej większej frekwencji i stałej ekipy na młynie. No ale przecież mamy się piąć w górę, a nie spoczywać na laurach. Co sądzicie o tym pomyśle?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.