Jak dla mnie dobrze że coś się dzieje czy to przed meczem czy w trakcie przerwy. Niektórym to nigdy nie dogodzisz - może chciałbyś oglądać "gołe baby na rurze" wtedy byłoby ok
Z klubu może się dowiesz, chociaż ja dziś dzwoniłem z zapytaniem o ilość sprzedanych biletów do Bydzi do kobita powiedziała:
" Nie mogę Panu udzielić tej informacji", powiedziałem, że mieszkam w Wawie i chciałem się po prostu dowiedzieć o zainteresowanie meczem itp. to powiedziała tylko, że mało poszło i... jak zwykle część kibiców pojedzie bez biletów
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 30/04/2009 13:19
Wczoraj będąc w Bydgoszczy prawie 2 godziny przed meczem, postanowiliśmy z kumplem pochodzić w okolicach stadionu i poobserwować miejscowych. Od razu wpadło w oko to, że multum ludzi było ubranych w barwy klubowe,nieważne czy to był starszy Pan, czy kobieta, czy dzieciak czy młody człowiek, bardzo duża większość z nich miała barwy, mam na myśli koszulki, szale, bluzy, czapki, smycze itp. Ich gadżety na prawdę wizualnie prezentują się dobrze i miejmy nadzieję, że wraz z coraz większym rozwojem gadżetów od kibiców u Nas też taka moda na barwy będzie.
No to dobrze ze zostala poprawiona- dziwnie by wygladalo jakby nie zostala poprawiona,choc zasady tego konkursu sa nadal dla mnie nie jasne. Do wygrania kurs, ale dla 5 osob czy dla tego ktory strzeli gola czy ktory strzeli najwiecej goli czy jak?
a czy mozesz mi odpowiedziec na wczesniej zadane pytanie nt. sprzedanych karnetow na runde/sezon?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.