eee lepiej nie,takie nastki niemaja co robic w sobotnie populudnia czy wieczory na balety jeszcze za mlode to jedyna rozzrywka pojsc na mecz,no i oczywiscie tam gdzie sie najwiecej dzieje czyli na 12...
Teoretycznie na 12 nie powinny wejsc, wiec spokojnie pomieszcza sie na innych sektorach. Poza tym nie mozna wszyskich kobiet porownywac do gowniar, ktore sie przychodza lansowac. Kobieta tez kibic, nie mam nic przeciwko. Starczy miejsca na stadionie.
Warto informowac o wszelkich bonusach, ktore czekaja na kibicow. Dobra akcja z plakatem do biletu na ostatni mecz, zobaczymy ilu bedzie chetnych.
Warto powrocic do akcji zapraszania dzieci z roznych placowek na mecze. Nic to praktycznie nie kosztuje, tylko troche checi potrzeba osobom odpowiedzialnym za pewne rzeczy.
Wg mnie mozna popromowac mecze plakatami na uczelniach szczecinskich...
+ta akcja ze dziewczyny wchodza za darmo - nie kazdy o tym wie.. a zawsze to jakos zacheci
eee lepiej nie,takie nastki niemaja co robic w sobotnie populudnia czy wieczory na balety jeszcze za mlode to jedyna rozzrywka pojsc na mecz,no i oczywiscie tam gdzie sie najwiecej dzieje czyli na 12...
Te kłosy w tym logu powinny tworzyć takie kółko wraz z "60 lat" znajdująca sie na dole, a w nim powinien być herb klubu, oczywiście to wtedy jak już chce się je koniecznie umieszczać. W tym niema ani ładu ani składu i co najgorsze wcale nie wyglada majestatycznie, a barwy na herbie to tez swoja drogą pomyłka!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/11/2007 10:18
- Naszym zdaniem powinien być biały, bo taki był używany przez ostatnie lata. Stosowaliśmy go na flagach, przyzwyczaiły się też firmy odzieżowe. Ktoś w klubie ubzdurał sobie, że nie może być biały, bo to wymysł Antoniego Ptaka. To nieprawda. Wystarczy otworzyć książkę Floriana Krygiera, by zobaczyć, że z takim herbem grał nawet Mariusz Kuras - twierdzi Ostrowski.
Zgadza sie, rzgowska spółka z tego co pamiętam na oficjalnej stronie miała jeszcze inną wersje herbu - bez jakiegokolwiek napisu POGOŃ. Herb przed napisem był jakby "ścięty".
Władze klubu nie powinny stawiać sprawy na ostrzu noża bo nic dobrego z tego nie wyniknie. Trzeba rozmawiać.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 19/11/2007 13:03
Powiem szczerze, że akurat mnie się bardziej podoba wersja naszego herbu z żółtym (złotym) napisem. Ale nie jest też oczywiście tak, że nie przywiązuje do tego wagi. Swego czasu pisałem nawet w sprawie herbu na v.pl. Po tym, co napisałem, rozgorzała dyskusja na ten temat i wtedy rzgowianie ustalili wreszcie oficjalną wersję herbu, ale z białym napisem. Wcześniej pamiętam, że jednak - mimo totalnej samowolki - częściej używana była wersja z napisem w kolorze całej reszty. Trochę mnie wtedy zdziwiła taka zmiana na biały, no ale przynajmniej cieszyłem się, że coś w tej sprawie wreszcie zostało ustalone. Jest to może po prostu kwestia gustu - jednym spodoba się wersja z białym napisem, innym ze złotym. Ja należę akurat do tej drugiej grupy, bo moim zdaniem powinna być jakaś konsekwencja - jeśli już mamy w herbie złotego gryfa, złoty wieniec i złotą datę, to po co wyskakiwać z białą nazwą klubu? Ale to jest tylko moje zdanie. Inna kwestia to to, że już w tej chwili mamy sporo flag z białym napisem, bo kibice zaczęli używać oficjalnej jego wersji. I rzeczywiście, może to trochę wkurzać że zrobiło się już takie flagi, a tu kolejna zmiana.
Następna sprawa to kolory herbu. Ludzie, przestańcie krzyczeć, że barwy są niebiesko-czerwone, bo to jest tylko kwestia waszych monitorów! Barwy są pewnie granatowo-bordowe, tylko że na każdym monitorze widać to trochę inaczej - to jest kwestia czysto techniczna! Mamy ustaloną graficznie "miarę" obu naszych barw (to się nazywa CMYK?) i nie wierzę, żeby teraz klub się nimi nie posłużył. Bez przesady.
Z kolei jeśli chodzi o tę wersję na 60-lecie, to mnie się akurat ona zupełnie nie podoba. Jest moim zdaniem kompletnie amatorska. Sam zrobiłbym lepszą w 10 minut. Takie mam po prostu wrażenie.
Metyl, jeszcze w sprawie herbu na byłej oficjalce: tamta "wersja herbu" nie była żadnym herbem - to był po prostu jakiś tam graficznie uproszczony symbol. Tak jakbyś np. na jakiejś stronie Legii wrzucił na górze jakiś element z lewej strony zielony, z prawej biały i przecięty skośną czerwoną linią. Nie ma w tym nic złego. Z drugiej strony jasne - jak już była to oficjalna strona to powinni wrzucić oficjalny herb, a nie jakieś "wariacje" na jego temat. Ale nawet chyba Rzgów nie traktował tego jak herb Pogoni.
Nie wiem, moim zdaniem kolor napisu "Pogoń" powinien być poddany jakiejś ogólnej dyskusji czy głosowaniu. Bo jest to tylko na pozór szczegół. I powinniśmy to wreszcie ustalić raz a dobrze. Żeby za dwa lata znów nie wrocił ten sam problem.
ten nowy herb, jest taki "długi i ostry" (wizualnie), swoja droga to tak nie moze byc ze przyjdzie 2 panow i z nudow zmienia sobie herb:/ trzeba cos z tym zrobic...
w zarządzie 'mamy swoich przedstawicieli' i nie sadze ze Ci "dwaj panowie" robili to w tajemnicy przed resztą 'ekipy'.
a tak apropo, v.pl blizej do fucktu niz do portalu informacyjnego Pogoni
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.