giełda na Płoni. W tej hali z ciuchami i innymi gównami na samym przodzie gościu zawsze stoi z płynami,olejami,kołpakami i ma przeróżne podkładki oczywiście POGOŃ SZCZECIN także.
Zajebisty plakat. z II i III rzedu nogi chlopakom poucinali (wycieli niektore podporki, inne zostawili, ze wyglada jakby Kosakowski Binkowski i Wojcik przeszli amputacje nogi). Swietna praca z maska (miedzy Mazurkiem a Mazuro szczegolnie...) Super praca ze stemplem, jesli chodzi o murawe :/
Zajebisty plakat. z II i III rzedu nogi chlopakom poucinali (wycieli niektore podporki, inne zostawili, ze wyglada jakby Kosakowski Binkowski i Wojcik przeszli amputacje nogi). Swietna praca z maska (miedzy Mazurkiem a Mazuro szczegolnie...) Super praca ze stemplem, jesli chodzi o murawe :/
W paincie bym lepszy zrobil...
o ja nie mogę co za tragedia - poczynajac od zdjecia, gdzie Mazuro eksponuje brak łysiny a Paprota patrzy sie w bok. Naprawdę nie można było dopilniowac by wszyscy patrzyli sie prosto? poziom grafiki pozostawie bez komentarza. Jedyny plus za trybunę z kibicami za plecami. wyglada to lepiej niż puste trybuny. na koniec taka mysl. naprawde nie mozna było wydac 500 zł na kogos kto sie zna na grafice?
Sam pomysł zestawienia drużyny z trybunami( piękny mecz ) z tego meczu jest świetny.
Jakoś wykonania niestety slaba. W sumie tragedii nie ma, z tym że to POGOŃ więc jakość powinna być najlepsza.
A co jakby to był na ten przykład Znicz Pruszków to mogłoby być takie coś?
Sam pomysł zestawienia drużyny z trybunami( piękny mecz ) z tego meczu jest świetny.
Jakoś wykonania niestety slaba. W sumie tragedii nie ma, z tym że to POGOŃ więc jakość powinna być najlepsza.
Ja pierdole... POGOŃ to POGOŃ, a nie jakiś Znicz Pruszków, rozumiesz? Coś ważnego dla wielu z nas tutaj, a Ty wyskakujesz z takim durnym pytaniem...
Ja pierdole... POGOŃ to POGOŃ, a nie jakiś Znicz Pruszków, rozumiesz? Coś ważnego dla wielu z nas tutaj, a Ty wyskakujesz z takim durnym pytaniem...
Ja pierdole... Nie rozumiesz! Chodzi mi o jakość wykonania, że nie powinno w ogóle w żadnym klubie takie coś zaistnieć dlategoteż zapytałem z tym Zniczem.
Zapol - kapitalistyczna komuna Grubego znam jednego ale on już tam chyba nie pracuje. Ale Piotrusiem to on nie był
Mowimy o grafiku? poczatkowym operatorze nowego zegara Jesli tak to to nie pamietam jak mial na imie ale emocjonalnie podchodzil do zadan zwiazanych z Pogonia, zawsze wesoly i usmiechniety, zdecydowanie na + mimo przekonywan o pewnej persona non garata na Pogoni (notabene wtedy to jego przelozony
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.