Cytat z vałki i tyle. Ktoś z rekacji nie zrozumiał sesnu wypowiedzi prezesa. Chodziło, że po awansie Pogoni do I ligi, jej zasięg marketingowy będzie ogólnopolski. Nie chodziło o dystrybucje napoju. ehh vałka coś przekręci jak zawsze
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Dokładnie....sam na starcie chciałem kupić 3 zgrzewki. Ale oczywiście brak w społem w Dąbiu.
...ależ... są i to nawet dwa; ul. Goleniowska przy cmentarzu i ul. Gierczak wjeżdżając do Dąbia od ul. Przestrzennej
... do tego jakby kogoś interesowało jeden sklepik "społem" w Zdrojach ul. Żołędziowa bodajże...
Niby taka mała rzecz, a jakie zapotrzebowanie - to pokazuje jaki jest boom na takie produkty wśród kibiców Pogoni, głowę dam sobie uciąć, że sprzedaż Bosmana po wprowadzeniu jakiejś puszki w barwach lub z etykietą promującą Pogoń by wzrosła znacząco.
dokładnie. już kiedyś tak było kiedy na puszce/butelce Bosmana widniał herb Pogoni całkiem inaczej smakował
Niby taka mała rzecz, a jakie zapotrzebowanie - to pokazuje jaki jest boom na takie produkty wśród kibiców Pogoni, głowę dam sobie uciąć, że sprzedaż Bosmana po wprowadzeniu jakiejś puszki w barwach lub z etykietą promującą Pogoń by wzrosła znacząco.
dokładnie. już kiedyś tak było kiedy na puszce/butelce Bosmana widniał herb Pogoni całkiem inaczej smakował
Do dzisiaj mam na pamiątkę butelkę Inaczej smakował Bosman.
Do dzisiaj mam na pamiątkę butelkę Inaczej smakował Bosman.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.