P.S: Konkurs typowania na oficjalnej, wszystko fajnie tylko dostaje potwierdzenie na mejla: "Witamy w systemie typowania meczy euro2008. Dziekujemy ze dolaczyles do nas."
Jak zwykle wszystko dokładnie dopracowane
Ostatnio edytowany przez: AŚ, 20 marca 2009, 14:21 [1 raz(y)]
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
wczoraj w radiu słyszałem o inicjatywie kibiców z zawadzkiego, mianowicie malują stare ławki w barwach granatowo-bordowych...może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat, ale wstawić jakieś foto ?
Heh, fajnie słyszeć w Warszawie w ogólnopolskiej stacji takie newsy o inicjatywach kibiców Pogoni Szczecin
Ps. Wie ktoś dokładnie gdzie te ławki się znajdują mieszkałem na Zawadzkiego i podczas wizyty w Sz-nie chętnie bym zobaczył jak ławeczki na żywo się prezentują
wczoraj w radiu słyszałem o inicjatywie kibiców z zawadzkiego, mianowicie malują stare ławki w barwach granatowo-bordowych...może ktoś coś więcej powiedzieć na ten temat, ale wstawić jakieś foto ?
Heh, fajnie słyszeć w Warszawie w ogólnopolskiej stacji takie newsy o inicjatywach kibiców Pogoni Szczecin
Ps. Wie ktoś dokładnie gdzie te ławki się znajdują mieszkałem na Zawadzkiego i podczas wizyty w Sz-nie chętnie bym zobaczył jak ławeczki na żywo się prezentują
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Podwórko na przeciwko przedszkola przy hotelu pielęgniarek jeżeli się nie mylę. A jeżeli się mylę to jest to następne podwórko, w stronę stacji benzynowej. Poszwędaj się po podwórkach od tamtej strony a na pewno znajdziesz
Podwórko na przeciwko przedszkola przy hotelu pielęgniarek jeżeli się nie mylę. A jeżeli się mylę to jest to następne podwórko, w stronę stacji benzynowej. Poszwędaj się po podwórkach od tamtej strony a na pewno znajdziesz
No właśnie miałem na myśli podwórko, gdzie kiedyś był "kręciołek"(swego czasu sporo czasu się tam spędzało :d )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.