jeśli to prawda z tymi kubeczkami to lepiej w ogóle tego nie sprzedawać niż się tak kompromitować...
Tylko jeśli przlewenie do kubeczków faktycznie będzie miało miejsce to nie będzie to wymysł klubowego marketingu (na szczęście). Tylko może właśnie wspominanych wyżej "speców" od "bezpieczeństwa". Tak samo jak na imprezach (koncerty itd ) piwo przlewane jest do kubków, tak samo na stadionach. W tym przypadku "przepis" jest głupi, bo nabywcę bardziej przyciąga puszka niż zawartość.
Spokojnie to co napisałem wcześniej to była ironia jak to już ktoś wyżej zauważył. Napój oczywiście będzie sprzedawany w puszce.
A to luz. Ale wiesz mając w pamięci na przykład taki meczyk w Kluczborku, gdzie napoje przlewali do kubeczków spodziewałem się wszytskiego [:
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
jeśli to prawda z tymi kubeczkami to lepiej w ogóle tego nie sprzedawać niż się tak kompromitować...
Tylko jeśli przlewenie do kubeczków faktycznie będzie miało miejsce to nie będzie to wymysł klubowego marketingu (na szczęście). Tylko może właśnie wspominanych wyżej "speców" od "bezpieczeństwa". Tak samo jak na imprezach (koncerty itd ) piwo przlewane jest do kubków, tak samo na stadionach. W tym przypadku "przepis" jest głupi, bo nabywcę bardziej przyciąga puszka niż zawartość.
Spokojnie to co napisałem wcześniej to była ironia jak to już ktoś wyżej zauważył. Napój oczywiście będzie sprzedawany w puszce.
A to luz. Ale wiesz mając w pamięci na przykład taki meczyk w Kluczborku, gdzie napoje przlewali do kubeczków spodziewałem się wszytskiego [:
taaa albo w częstochowie gdzie sprzedawali "gorącą" oranżadę. z tego co udało mi się dziś wywiedzieć sprzedawany będzie w puszkach
taaa albo w częstochowie gdzie sprzedawali "gorącą" oranżadę. z tego co udało mi się dziś wywiedzieć sprzedawany będzie w puszkach
nie dość, że "gorącą" to w dodatku zabierali nakrętki od butelek O_o
nie dość, że "gorącą" to w dodatku zabierali nakrętki od butelek O_o
Ogółem catering tam był dość dziwny , najlepsza była reakcja na pytanie o pozwolenie na punkt gastronomiczy mianowicie - długa cisza
Ogolnie to katernig w Czestochowie był jednym z lepszych w ciągu ostatnich sezonów.Cenowo naprawde przystępnie.Może jeszcze na ostatniej gdyni było ok pod względem ilościowo/cenowym.
Ogólem źle nie było , Kiełba duża w porównaniu do ceny lecz dla mnie powinna być bardziej przypieczona ale to kwestia gustu
Proponuje wrócić do tematu a nie o gastronomi gadać
Pytanie co do sobotniego meczu, pod koniec poprzedniej rundy coś było wspominane o zamykaniu bram na stadionie (tych na koronie) - czy to jest nadal aktualne? Bo jeśli dobrze rozumuje to wchodząc od Witkiewicza, na młyn się nie dostanę.
W poprzedniej rundzie była zamykana jedna z bram na koronie, ale bardzo szybko została otwierana Wątpię aby w tej rundzie zamykanie bram było jeszcze praktykowane.
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Pytanie co do sobotniego meczu, pod koniec poprzedniej rundy coś było wspominane o zamykaniu bram na stadionie (tych na koronie) - czy to jest nadal aktualne? Bo jeśli dobrze rozumuje to wchodząc od Witkiewicza, na młyn się nie dostanę.
Wchodząc z jakiejkolwiek bramy dostaniesz się na kazdy sektor. Bramy, przynajmniej tak miało być w teorii, zamykane były bodjże 15 minut po rozpoczęciu meczu. Pomysł na tyle bezsensowny, że jak już wspominiano bramy były szybciorem "otwierane" i mam nadzieję uznano ich zamykanie za bezsensowne.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
1. Za cholerę nie widać z kim jest pierwszy mecz (super pomysł żółte napisy na zielonej trawce)
2. WWW.POGONSZCZECIN.INFO - napisy pionowo drukowanymi lirerami po bokach - baaaaardzo czytelne
3.I znowu puste rzędy ławek - nie ma innych zdjęć, czy to konkretne jest tak bardzo wyjątkowe, że musiało zostać umieszczone ?
4.Nie wiem, czy dobrze zauważyłem, ale czy herb Czarnych Żagań jest przezroczysty ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.