nie byłem i chcialbym poznac opinie, czy zalowac czy nie
Jak dla mnie jedna z lepszym prezentacji Pogoni. Nie będę pisał o niedociągnięciach w stylu nagłośnienia itd, bo się na tym nie znam. Oceniam całość i z niej jestem zadowolony. I wszytsko to bez udziału... sami wiedzie kogo [:
kogo?
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Jak dla mnie jedna z lepszym prezentacji Pogoni. Nie będę pisał o niedociągnięciach w stylu nagłośnienia itd, bo się na tym nie znam. Oceniam całość i z niej jestem zadowolony. I wszytsko to bez udziału... sami wiedzie kogo [:
To chyba od niedawna chodzisz na Pogoń...
W kontekscie dwóch poprzednich: nudnawej prezentacji w multikinie, i przy pustej hali ostatnim razem ta wypada stosunkowo nieźle. Tymbardziej, że...
opinia eJaya i Lrd - dwa inne bieguny... hm...
kogo?
bez udziału Marty Be.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Zajmując miejscówkę od razu rzuciło mi się w oczy... tragikomedia
Z tych prezentacji które zaliczyłem z największym rozrzewnieniem wspominam te sprzed bodajże dziesięciu czy dwunastu lat; wds a wcześniej trans; można było elegancko usiąść, zadawać pytania działaczom,piłkarzom oraz kadrze trenerskiej,jakoś tak przyjemniej to wszystko się odbywało... słowo odnośnie wczorajszej "gali"; miałem wrażenie że głównym punktem programu były wybory miss a prezentacja piłkarzy zeszła na dalszy plan,natomiast moim zdaniem powinno być dokładnie odwrotnie.
Kapelka (Piloci Nocy) która tam przygrywała też zbytnio się nie popisała; same covery,kurwać żadnego swojego hiciora nie mieli czy jak...no chyba że przegapiłem?!
Szczerze Junior to nie masz czego żałować
2) I drugie pytanie, a w sumie tylko wypowiedzenie sie na temat najblizszego meczu, jest to dla nas wazne spotkanie, powinnismy sie pokazac z bardzo dobrej strony po za tym jest to inauguracja i walka o 3 miejsce w tabeli ale niestety zadnego "cisnienia" nie odczuwa sie w miescie, a to nam kibica powinno zalezec na sporej frekwencji, po za plakatami na stronce, PODKRESLAM na stronce to nic nie wskazuje na to zeby mial sie odbyc WAZNY MECZ.
m.in. oprocz plakatow z forum ktore juz wisza w niektorych miastach poza Szczecinem:
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.