Gdzies sa juz wyniki z miss Pogońi ktora myszka prowadzi a ktora jest na koncu
na to pytanie masz osobny temat. i nie, nie ma.
p.s. kolego matura się dla Ciebie zbliża wiec pisz poprawnie POGOŃ (-Pogoni)
W dupie mam mature bo ide do Policji
a wyniki sa wstepne na glownej stronie tego portalu jak bys chcial wiedziec
po pierwsze nie spinaj się tak,
po drugie skoro sam znalazłeś to tak ciężko było? ja nie widzę więc bądź tak uprzejmy i wrzuć link.
po trzecie już wiem skąd w policji takie głąby są i z taką wizją na przyszłość życzę powodzenia w życiu, bo napewno ci się przyda.
a żeby nie było offa to dodam że zamówiłem niedawno szalik ze strony oficjalnej, dostałem maila zwrotnego z potwierdzeniem że realizacja zamówienia w toku, tak czekając na maila z potwierdzeniem że mogę się zgłosić po odbiór można czekać do zajebania, w końcu postanowiłem odwiedzić siedzibę klubu i się okazało że już dawno można było szaliczek odebrać. w klubie na portierni nikogo i dopiero D. Adamczuk mnie pokierował że muszę się skierować na 1. piętro. ładne rzeczy się tam dzieją...
a szaliczek - pasiak niczego sobie
[cytat=kolega z lo9]Gdzies sa juz wyniki z miss Pogońi ktora myszka prowadzi a ktora jest na koncu
na to pytanie masz osobny temat. i nie, nie ma.
p.s. kolego matura się dla Ciebie zbliża wiec pisz poprawnie POGOŃ (-Pogoni)
W dupie mam mature bo ide do Policji
a wyniki sa wstepne na glownej stronie tego portalu jak bys chcial wiedziec
po pierwsze nie spinaj się tak,
po drugie skoro sam znalazłeś to tak ciężko było? ja nie widzę więc bądź tak uprzejmy i wrzuć link.
po trzecie już wiem skąd w policji takie głąby są i z taką wizją na przyszłość życzę powodzenia w życiu, bo napewno ci się przyda.
siemanko oto link:
http://www.pogononline.pl/index.php/news/11437
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 26/02/2009 02:08
A może jakieś stowarzyszenie czy grupa kibiców utworzyłaby specjalne konto w banku na które kibice mieliby możliwość wpłacania pieniędzy??Pieniążki te wędrowałyby na oprawy meczowe i inne bieżące potrzeby kibicowskie.Wiadomo że kokosów na początku nie będzie,ale z czasem(ekstraklasa)więcej ludzi trochę grosza przeleje.Pieniądz nie śmierdzi,zawsze parę rac więcej zakupicie.Sam osobiście co miesiąc wpłacałbym określoną sumkę(w miarę mozliwości oczywiście)
W Szczecinie na pewno znajdzie się jeszcze jakieś grono ludzi którym oprawa meczowa nie jest obojętna i zawsze będziecie mieli podreperowany budżet
Taka mała propozycja do rozważenia
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
A może jakieś stowarzyszenie czy grupa kibiców utworzyłaby specjalne konto w banku na które kibice mieliby możliwość wpłacania pieniędzy??Pieniążki te wędrowałyby na oprawy meczowe i inne bieżące potrzeby kibicowskie.Wiadomo że kokosów na początku nie będzie,ale z czasem(ekstraklasa)więcej ludzi trochę grosza przeleje.Pieniądz nie śmierdzi,zawsze parę rac więcej zakupicie.Sam osobiście co miesiąc wpłacałbym określoną sumkę(w miarę mozliwości oczywiście)
W Szczecinie na pewno znajdzie się jeszcze jakieś grono ludzi którym oprawa meczowa nie jest obojętna i zawsze będziecie mieli podreperowany budżet
Taka mała propozycja do rozważenia
adres do wysyłania korespondencji
Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin - Portowcy
Karłowicza 28
71-102 Szczecin
KRS: 0000280053
REGON: 320371600
NIP:8522516037
nasz numer konta bankowego
ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425
Szalik Pogoni z twoim imieniem? Teraz to już możliwe! Zamów szalik, wpisz dowolny tekst jaki ma się na nim znaleźć w polu komentarza, dokonaj wpłaty na konto a w ciągu 2 tygodni szalik z Twoim imieniem i herbem Pogoni będzie Twój!
Na swoim szaliku możesz mieć swoje imię i nazwisko lub tylko "ksywkę". Wszystko zależy od Ciebie. Wybierz jeden z trzech wzorów powiedz nam co chciałbyś aby było na nim napisane i w ciągu 2 tygodni stanie się on Twoją własnością. Koszt jednego szalika imiennego to jedyne 40 złotych.
Szalik nabyć można w naszym sklepie internetowym, a także przychodząc do siedziby klubu przy ul. Karłowicza.
Szalik Pogoni z twoim imieniem? Teraz to już możliwe! Zamów szalik, wpisz dowolny tekst jaki ma się na nim znaleźć w polu komentarza, dokonaj wpłaty na konto a w ciągu 2 tygodni szalik z Twoim imieniem i herbem Pogoni będzie Twój!
Na swoim szaliku możesz mieć swoje imię i nazwisko lub tylko "ksywkę". Wszystko zależy od Ciebie. Wybierz jeden z trzech wzorów powiedz nam co chciałbyś aby było na nim napisane i w ciągu 2 tygodni stanie się on Twoją własnością. Koszt jednego szalika imiennego to jedyne 40 złotych.
Szalik nabyć można w naszym sklepie internetowym, a także przychodząc do siedziby klubu przy ul. Karłowicza.
adres do wysyłania korespondencji
Stowarzyszenie Kibiców Pogoni Szczecin - Portowcy
Karłowicza 28
71-102 Szczecin
KRS: 0000280053
REGON: 320371600
NIP:8522516037
nasz numer konta bankowego
ING Bank Śląski
Odział w Szczecinie
ul. Milczańska 46, 70-107 Szczecin
Nr konta 13 1050 1559 1000 0023 1861 3425
Moglibyście idee wpłacania pieniędzy na doping rozreklamować,tak żeby ktoś kto chce was wesprzeć nie musiał długo szukać
"Lecz zaklinam - niechaj żywi nie tracą nadziei I przed narodem niosą oświaty kaganiec; A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei, Jak kamienie przez Boga rzucane na szaniec!"
Jakiś pozytywny ruch z tymi imiennymi szalami,z drugiej strony "główki" aż tak zbytnio nie trzeba było wytężać ażeby coś takiego wprowadzić do sprzedaży...
... mimo to plusik dla pomysłodawcy (czyżby p.dyrektor zakasała ostro rękawy )
Ty tak lepiej nie chwal, zanim nie zobaczysz końcowej wersji. Jeszcze się okaże, że napisy będą nakładane farbą olejną
Od poniedziałku 2 marca w siedzibie klubu przy ul. Karłowicza nabywać można karnety, które upoważniać będą do wejścia na wszystkie mecze rozgrywane przez Pogoń Szczecin na własnym stadionie w rundzie wiosennej sezonu 2008/2009. Zapraszamy do zakupu!
Ceny karnetów:
Sektory zadaszone - 75 zł
Sektory niezadaszone - 50 zł
Srebrny VIP - 125 zł
Złoty VIP - 250 zł
Ceny przystępne - 8 meczy będzie na wiosnę także karnety za 50zł i 75zł opłacalne.
Ciekawi mnie tylko co za przywileje będą mieli posiadacze Srebrnego lub Złotego VIP-a? Wie ktoś coś?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.