A dysponujecie fotkami tych starszych koszulek. Wielkim problemem nie jest zrobienie czegos atrakcyjnieszego od tego co wymysli nasz marketing, ale pytam z czystej ciekawosci.
Naprawde? Jakos ostatnio byla na to szansa zostalo wybranych 5 koszulek wiekszosc narzeka ze takie i owakie a sama nie wyslala. Mi tam niektore te projekty nie podobaja. A dalej nie widze tych koszulek z 1995 roku bo te wyzej to chyba nie te. Pozdro
Widzisz ziomuś, ja pomysłów na koszulkę miałem kilka, ale nie znam się na żadnej grafice (tym bardziej wektorowej) i w ten sposób zrezygnowałem z udziału w konkursie. Podejrzewam, że z tego powodu nie tylko ja sobie odpuściłem...
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
marzenia ze u nas takie cos by wymyslili aby sprowadzic ludzi na stadion
Super pomysł z tymi koszulkami.
Mnie bardziej zainteresowały ceny biletów.
"Wiosenne rozgrywki PGE GKS rozpocznie 20 lutego ćwierćfinałowym pojedynkiem Pucharu Ekstraklasy z Legią Warszawa. To spotkanie kibice będą mogli obejrzeć kupując bilet za 5 zł.
Ceny wejściówek na pojedyncze spotkania ligowe ustalono na 20 zł, 12 zł (dla młodzieży szkolnej, studentów, osób niepełnosprawnych, emerytów i rencistów) i 5 zł (dla dzieci do 10 roku życia i kobiet). "
Ceny na Ekstraklasę są prawie na takim samym poziomie jak u nas na II lidze, w dodatku można być pewnym, że w przypadku awansu Pogoni - ceny na I ligę będą wyższe... niż u nich na Ekstarklasę. Choć z drugiej strony Bełchatów to nie Pogoń, ale mimo wszystko ceny lekko przyduże.
marzenia ze u nas takie cos by wymyslili aby sprowadzic ludzi na stadion
Super pomysł z tymi koszulkami.
Mnie bardziej zainteresowały ceny biletów.
"Wiosenne rozgrywki PGE GKS rozpocznie 20 lutego ćwierćfinałowym pojedynkiem Pucharu Ekstraklasy z Legią Warszawa. To spotkanie kibice będą mogli obejrzeć kupując bilet za 5 zł.
Ceny wejściówek na pojedyncze spotkania ligowe ustalono na 20 zł, 12 zł (dla młodzieży szkolnej, studentów, osób niepełnosprawnych, emerytów i rencistów) i 5 zł (dla dzieci do 10 roku życia i kobiet). "
Ceny na Ekstraklasę są prawie na takim samym poziomie jak u nas na II lidze, w dodatku można być pewnym, że w przypadku awansu Pogoni - ceny na I ligę będą wyższe... niż u nich na Ekstarklasę. Choć z drugiej strony Bełchatów to nie Pogoń, ale mimo wszystko ceny lekko przyduże.
W tym przypadku odpowiedz jest prosta. Dla nas kasa z biletow jest srodkiem utrzymania. Bełchatów ciągnie kase e skarbu państwa wiec sie o nią nie martwi. A na deficyt kibicow narzekają wiec moga sobie pozwolić na tanie bilety zeby ich sciagnac na stadion
Denerwuję mnie to, że na oficjalnej nie ma odnośników/banerów w widocznym miejscu do konkursów. Aby zobaczyć projekty koszulek - trzeba wertować poprzednie newsy. Tak samo konkurs Miss Pogoni - jeśli nie przeczytałeś newsa w pierwszym dniu gdy był w widocznym miejscu to później ciężko go wogóle zauważyć.
Głosowanie na koszulki trwa dalej a projekty zniknęły z newsów i przepadły. Archiwum też nie jest uaktualniane...
Miło, że ktoś czyta te forum - i odnośniki do MISS Pogoni pojawiły się w widocznym miejscu
Denerwuję mnie to, że na oficjalnej nie ma odnośników/banerów w widocznym miejscu do konkursów. Aby zobaczyć projekty koszulek - trzeba wertować poprzednie newsy. Tak samo konkurs Miss Pogoni - jeśli nie przeczytałeś newsa w pierwszym dniu gdy był w widocznym miejscu to później ciężko go wogóle zauważyć.
Głosowanie na koszulki trwa dalej a projekty zniknęły z newsów i przepadły. Archiwum też nie jest uaktualniane...
Miło, że ktoś czyta te forum - i odnośniki do MISS Pogoni pojawiły się w widocznym miejscu
Przed chwilą w Kornice TVP3 wyemitowano dość długi materiał nt. wyborów Miss...
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Przed chwilą w Kornice TVP3 wyemitowano dość długi materiał nt. wyborów Miss...
A my sie dalej nie doczekalismy tych swietnych koszulek z 1995 roku ktore sa lepsze niz teraz te co byly zaprezenetowane
Być może odpisując karmię Ciebie jako forumowego trola (jak to inni o Tobie napisali), ale...
Czytam z uwagą Twoje posty i dużą cierpliwością, wydaje mi się że są trzy opcje - albo jesteś kimś z klubu, albo poprzez posty masz za zadanie sugerowanie że jesteś kimś z klubu (być może specjalnie tak robisz), albo faktycznie jesteś zwykłym kibicem któremu podobają się "dokonania" szefów od marketingu Pogoni. W każdym bądź razie już zostawmy tą rzecz na boku.
Chcesz przykładu koszulek z 95 roku od jednego z forumowiczów. Myślę że przykładów specjalnych nie trzeba dawać, bo każdy kto chodził na mecze w tym okresie pamięta jak było, a było moim zdaniem przyzwoicie jak na tamte czasy. Chyba jako pierwszy lub drugi klub w Polsce zrobiliśmy swoją maskotkę klubową "Gryfusa". Jako drugi klub w Polsce (po Śląsku Wroclaw, być może wcześniej był jeszcze Lech) wprowadziliśmy służby porządkowe które rekrutowane były kibiców (aż do momentu meczu z Górnikiem Zabrze, gdzie była nieudana próba pociągnięcia fany Wisłoki - jeśli się mylę to można mnie poprawić). W latach 80 na Pogoni były pierwsze profesjonalnie utkane szaliki, że już o wprowadzeniu takich gadżetów w oprawach na stadionie jak race i baloniki, czy konkretne flagi na drzewcach nie wspomnę. Pamiętam że w póżniejszym okresie w sklepiku klubowym można było dostać wiele pamiątek z herbem klubowym - od zapalniczek, otwieraczy przez poduszki, ręczniki, maskotki skończywszy na zwykłych akcesoriach typu kilkanascie/dziesiąt rodzai szalików, koszulek itd.
Dziś doszło do sytuacji, że lepszy marketing ma od nas każdy przeciętny klub - o zgrozo - nawet Warta Poznań, która tak naprawdę ma kilkudziesięciu zagorzałych fanatyków (pojawiających się na wyjazdach.
Oto dowód: http://www.wartapoznan.pl/index.php?action=sklep
Akurat po części orientuje się jaka jest sytuacja w tym klubie o ile może inne rzeczy jakoś jeszcze funkcjonują to jednak marketing klubowy jest z poziomu 3 ligowego Gryfa Słupsk - jak na klub który był 2 razy wicemistrzem Polski, (że już o innych dyscyplinach sportowych które odnosiły sukcesy pod nazwą Pogoni nie wspomne) to jednak jest to żenująco niski poziom. Tobie się podobają pamiątki, które ktoś w paincie robił przez 5 minut, ja jako grafik nawet bym się wstydził pokazać takie projekty jako wersje robocze, a co dopiero projekty do wykonania.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.