Odp: Puchar Polski - 25/07/2017 12:27
Lech gra tak, że oczy krwawią. Można ich opędzlować już teraz. Ale potem może być już bardzo ciężko. Biorąc jednak pod uwagę zeszłoroczny puchar i to, kto go wygrał...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Puchar Polski - 25/07/2017 12:32
No cóż 1 i 3 ćwiartka to jakiś żart, w naszej z kolei cała czołówka. Wbrew pozorom mamy dobre rozstawienie, bo Lech i ewentualnie Lechia u siebie, ale realnie to lepiej w tym sezonie się skupić na lidze.
Odp: Puchar Polski - 25/07/2017 12:41
Z pozytywnych akcentów to Lech gra 6-tego z Cracovią a my 5-tego w Lubinie więc mamy jeden dzień odpoczynku więcej i gramy u siebie Przejdziemy Lecha, to będziemy martwić się następnymi rywalami
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Puchar Polski - 25/07/2017 12:48
A kto mówi, że po przejściu Lecha trafimy na Lechię? Drutex ją łyknie, zobaczycie 😎 To jest PP a Lechia gra padlinę podobną do Lecha obecnie.
Odp: Puchar Polski - 25/07/2017 13:35
Przypominam, że przed meczem z Cracovia na wyjeździe, Lech gra u siebie z Utrechtem. W sumie 4 mecze w przeciągu 2 tygodni jeśli się nie mylę...
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
No cóż 1 i 3 ćwiartka to jakiś żart, w naszej z kolei cała czołówka. Wbrew pozorom mamy dobre rozstawienie, bo Lech i ewentualnie Lechia u siebie, ale realnie to lepiej w tym sezonie się skupić na lidze.
Prezes zaciera ręce. Lepiej finansowo nie mógł trafić. Piłkarsko również
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Odp: Puchar Polski - 26/07/2017 20:36
A jakiś przeciek kiedy bedzie mecz z Lechem (przedział 8-10 to dość szeroki zakres), trzeba sobie czas zarezerwować.
A jakiś przeciek kiedy bedzie mecz z Lechem (przedział 8-10 to dość szeroki zakres), trzeba sobie czas zarezerwować.
Właśnie,kiedy będzie coś wiadomo?
To podobno będzie zależeć od układu transmisji przez Polsat.
Przed meczem w pucharze gramy ligę w sobotę a Lech w niedzielę
Po pucharze Lech gra w sobotę a my w poniedziałek
Jeśli nie zmienią terminarza ligi to wydaje mi się że puchar będzie w środę
Odp: Puchar Polski - 09/08/2017 16:29
Nenad Bjelica przed dzisiejszym meczem: "W tym klubie priorytetem jest wygrać wszystko, każdy mecz. Nie stawiamy wyżej pucharu nad ligą i odwrotnie. Chcemy wygrać oba trofea".
Ciekawe jak u Nas z motywacją zawodników?
Odp: Puchar Polski - 09/08/2017 19:28
Na Ipla dostęp za cenę 2 browarów i można zobaczyć mecz, gdyby ktoś był zainteresowany. Na chwile obecną nie tnie i obraz ok.
Ostatnio edytowany przez: netoper, 9 sierpnia 2017, 19:49 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.