Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Dostałem od żony na urodziny dwa bony podarunkowe po 100zł. Jeżeli karnet kosztuje 210 zł to będę mógł dołożyc po prostu 10 zł przy zakupie?
jeśli takiej możliwości nie będzie, to komuś coś by musiało tak spaść na łeb, jak jeszcze nic nikomu nie spadło, więc UWAŻAM, że bez problemu..ale ręką nie ręczę ;]
Dostałem od żony na urodziny dwa bony podarunkowe po 100zł. Jeżeli karnet kosztuje 210 zł to będę mógł dołożyc po prostu 10 zł przy zakupie?
jeśli takiej możliwości nie będzie, to komuś coś by musiało tak spaść na łeb, jak jeszcze nic nikomu nie spadło, więc UWAŻAM, że bez problemu..ale ręką nie ręczę ;]
Ostatnio kupowałem koszulkę mając 2 bony i dopłacając. Nie było żadnego problemu
ŻENADĄ nazwę to, że mamy 70lecie, kupuję karnet na całą rundę i co dostaje? Ładnie oprawiony karnet? Karnet formatu A5? Karnet wyglądający jak bilet? Otóż nie! Na 70 lecie dostajemy w dalszym ciągu pieprzony paragon i nic więcej.
Udało się. Jedynie minus za to, że Pani w Galaxy musiała dzwonić do koleżanki spytać czy można wymieniać vouchery na karnety...no dziwne gdyby nie można było.
ŻENADĄ nazwę to, że mamy 70lecie, kupuję karnet na całą rundę i co dostaje? Ładnie oprawiony karnet? Karnet formatu A5? Karnet wyglądający jak bilet? Otóż nie! Na 70 lecie dostajemy w dalszym ciągu pieprzony paragon i nic więcej.
Możliwe, że jak powstanie nowy stadion coś tam się zmieni i kołowrotki będą przystosowane do odbierania kodów kreskowych. Te obecne nie są i dlatego mamy plastiki-karty kibica, a klub woli zaoszczędzić na potwierdzeniu papierowym i drukuje zwykłe paragony. Ale tak jest w całej Polsce. Zresztą idzie to w tym kierunku, że będą plastiki wielokrotnego użytku (karty kibica) bilety w telefonach (już funkcjonuje na niektóre halowe dyscypliny) czy te drukowane w domu jak np. na mecze kadry...za "tradycyjny" bilet płacisz +20 zł +kolejne 20 wysyłka takie czasy. Dlatego polecam nie wylewać już X raz żali na tematy które się prędko nie zmienią i na które nie ma się wpływu a jak nazwa tematu mówi - działać samemu ku chwale Pogoni we wszelaki sposób
Udało się. Jedynie minus za to, że Pani w Galaxy musiała dzwonić do koleżanki spytać czy można wymieniać vouchery na karnety...no dziwne gdyby nie można było.
O boze normalnie koniec swiata ze nie mozna miec papierka do kolekcji Niektorzy lubia kolekcjonowowac odpady ktorych nigdy po dacie waznosci nie uzyja. Puszki od piwa tez kolekcjonujesz? Wieksza maja wartosc niz 1g makulatury.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.