Gdyby ktoś się zastanawiał jak wygląda dział marketingu to tak: marketing
A co to ma do rzeczy jak wyglądają albo w jakim są wieku? ...
Swetra takiego sam bym nie kupił, ale według mnie to akurat im wyszło dość nieźle (pomysłowe).
Te ostatnie popisy z jakimś gryfo-kaczorem to jest ultra żenada ...
Zgadzam się co do opinii na temat gadżetów Stoprocent, poza ,,modną metką" i 1-2 niezłymi projektami nie prezentują absolutnie nic ciekawego czym mogłaby się pochwalić firma o uznanej marce na rynku. Za taką cenę np. Takie czapki jak ktoś wkleił na poprzedniej stronie? ... Podziękuję - część wygląda jak jakaś pikseloza rodem z projektów z MS Paint, druga część barwy szaro-biało-czarne. Mnie osobiście trochę razi to, że czapka ma być klubowa a dowalone logo Stoprocent na pół czapki (np. z GB styl mieli gustownie na metce schowane).
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 05/12/2017 22:49
Swoją drogą dziwne posunięcie klubu - święta za pasem, a nic ciekawego w asortymencie sklepowym nie ma.
Wprowadzono dla dzieciaków asortyment z gryfuso-kaczorem, bombki które są co roku i tyle?
Ultra kiepsko jak na tak poważny klub, a na pewno jest masa ludzi, która swoim bliskim chciałaby sprawić prezent sygnowany Pogonią Szczecin.
Swoją drogą dziwne posunięcie klubu - święta za pasem, a nic ciekawego w asortymencie sklepowym nie ma.
Wprowadzono dla dzieciaków asortyment z gryfuso-kaczorem, bombki które są co roku i tyle?
Ultra kiepsko jak na tak poważny klub, a na pewno jest masa ludzi, która swoim bliskim chciałaby sprawić prezent sygnowany Pogonią Szczecin.
Kobieta chce mi sprawić naszą domową meczówkę i coś się doszukać nie może. Poobchodzila te fanshopy i z reguły w normalnych rozmiarach tylko wyjazdowe są. Zdecydowanie brakuje asortymentu, bo moja kobieta doskonale wie, że kupić ma coś związanego z Pogonią, ale nie bardzo jest co. I takich osób jak my jest zdecydowanie więcej
Jednak dostawy meczówek nie było i jednak nie jest wiadome kiedy można się ich spodziewać. Są tylko wyjazdowe
gadalem z pseudokierowniczka we wrzesniu powiedziala ze na bank pelna rozmarowa wiedzie w polowie listopada.
tam pracuja same komuchy udaja ze cos robia a tak naprawde maja wyjebane po calosci .
kazdy normalny juz by dawno ta zine Pogońil za te pseudo produkty!!!!!
kurw 100koszulek zamowili i czekaja na natepne 100 pol sezonu .piekna patolka
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 07/12/2017 21:23
Zero potwierdzonych informacji, w galaxy mówili jedno, w fanshopie drugie... Jednak w fanshopie Pani wprost powiedziała, że póki co nie ma się co spodziewać meczówek domowych w pełnym rozmiarze. Dla mnie jest to nieporozumienie... jutro większość ma wypłaty, dwa tygodnie do świąt, przecież teraz powinni jak najbardziej zachęcać klienta do zakupów, ale co ja tam wiem...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.