Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 26/02/2017 13:54
Propsy za broszurę "Portowcy INFO", fajna sprawa, mam nadzieję że będzie kontynuowana.
Co po przeczytaniu rzuciło mi się w oczy i mocno smuci - zbieramy do puszek jakieś marne gorsze na blisko 4000 kibiców na Piaście raptem 1000zł, wychodzi 25gr na osobę :/ Gdyby każdy wrzucił tą symboliczną złotówkę ta suma wyglądałaby zgoła lepiej. Pytanie tylko jak namówić do tego ludzi?
Wraca po latach! Nowy magazyn meczowy dostępny będzie już przed spotkaniem z warszawską Legią.
Co m.in. w premierowym numerze "Z Twardowskiego!"?
✅ wywiad z Kubą Czerwińskim,
✅ rozmowa z piłkarzem Pogoni lat 50./60. Teodorem „Bajbkiem” Jabłonowskim
✅ komentarz dotyczący źródeł finansowania klubu.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 30/04/2017 15:17
Miałem o tym pisać wcześniej, ale w transmisji mnie uprzedzili. Białystok żyje meczem, taksówki udekorowane chorągiewkami itp.
Widziałem to w wielu miastach: Gorzów, Poznań... w dzień lub nawet weekend meczowy: taksówki z zaprzyjaźnionej z klubem korpo oraz komunikacja miejska udekorowane flagami klubowymi...
W Szczecinie się nie da?
W sobotę i w niedzielę nabyć go można w klubowych punktach sprzedaży: fanshopie na stadionie, CHR Galaxy oraz Outlet Parku.
W dniu meczu (7 maja) będzie do nabycia także w punktach na koronie stadionu na strefach 1 i 2 oraz w kasach biletowych za budynkiem klubowym przy Karłowicza 28.
Jutro do nich naskrobię trzy zdania, bo to jakieś jaja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.