Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 21:25
Kurwa co to za zmiany są? Moskal czy Ciebie pojebało? Cincadze był chyba u nas najlepszy. To ma być bronienie wyniku??!!
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 21:30
Jak oni tak mają grać to wolę oglądać Jarocha, Kowalczyka czy Listkowskiego. Piłkarzyki - pajacyki jebać was i wyniki !!!
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 21:31
puchar najwazniejszy dla kibicow nie dla pilkarzy. Pozostaje pytanie za co oni biira pieniadze. Nic dzisiaj kurwa nic im sie niechce
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 21:45
Po piątkowym meczu 0-3 w Szczecinie, nie miałem dużych pretensji co całości jako drużyny. WIdać, ze im zależało i walczyli na całego. Po dzisiejszym meczu - wstyd i hańba. Zero ambicji i determinacji. Im się nie chciało grać. Wystawienie od 1 minuty tego Turka to jakiś sabotaż. Chłop zanotował masę strat, jest wolny i nie rozumie się z drużyną. Pytam się, w czym on jest lepszy od Zwolińskiego ? Kurwa nie mamy na ławce nikogo do zmiany ofensywnej. Dramat i syf. W zimowym okienku ściągnęliśmy tylko Gruzina, bo ten Cifci to odpad. Wypożyczyliśmy 2 zawodników. NIe mamy kim grać. Stolarczyk brawo kurwa mać. Może u nas jest taka bieda w chuj, ze nie stać klubu na pensje dla wszystkich i musieli się kilku pozbyć ? Nie wiem, może ktoś mądrzejszy mi wytłumaczy to co dzisiaj się dzieje w klubie i na boisku ?
Ja zaczynam widzieć to co za Kociana. Grają przeciw trenerowi (?). Z Turkiem zespół nie chce grać. Wszedł Drygas, Matras do środka i od razu inaczej jest. Może KM ma na pieńku z zespołem, że z miejsca grają nowi?
Odp: Puchar Polski - 01/03/2017 21:45
Beznadzieja , ale dla działaczy i zawodników to pewnie najważniejsza pierwsza ósemka w lidze i wczasy od maja a nie jakieś puchary.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.