Na ulicach Szczecina pojawiły się pierwsze spotlighty i bilbordy Pogoni Szczecin z serii "Dołącz do rodziny Portowców".
Część reklam znajdziecie już teraz, a część w najbliższych dniach, na niektórych przystankach oraz kilku bilbordach. Na trzech projektach przedstawionych jest łącznie 8 zawodników Pogoni. Zobaczcie sami!
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 09/10/2016 13:16
No tak. Zamiast pochwalić za dobrą akcje to trzeba zacząć marudzić, że to tylko na chwilę... A może właśnie coś ruszyło, może zostanie zwiększony nakład finansowy na działania marketingowe?
Zamiast marudzić i wiecznie narzekać pokażmy, że takie akcje warto robić i zapełnijmy w końcu ten stadion na najbliższym meczu! Akcja bardzo dobra, brakuje mi tylko terminów najbliższych kilku meczów tak dla informacji tych co nie przychodzą zbyt często.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 09/10/2016 13:32
Chwaliłem przy poprzedniej akcji. Potem okazało się, że szybko znikły. Teraz nie zamierzam się cieszyć po jednorazowej akcji. Na to przyjdzie czas w przyszłości, jeśli będą to kontynuować. I nie marudzenie a zwykła ocena sytuacji. Raz już się zawiodłem, drugi raz pochopnie wyprzedzająco nie zamierzam popadać w zachwyt. Nasz marketing solidnie sobie zapracował na brak zaufania.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 09/10/2016 13:34
W ogóle to wszyscy powinniśmy jak najszybciej brać bilety na najbliższe mecze, załóżmy, że mecz jest w piątek i te 5-6 tysięcy, które jest prawie zawsze kupiłoby bilety już w poniedziałek, od razu media by pisały, że będzie frekwencja na Pogoni, ludzie by się zainteresowali meczem, z doświadczenia wiem, że paru kumpli co na mecze chodzą wyrywkowo sprawdzają biletynapogon.pl i jak jest mało osób to odpuszczają, bo nuda, bo słabo kibicowsko, a potem się okazuje, że te 5-6 tys i tak przyjdzie.
Co ta akcja wnosi? Jeśli klub się reklamuje to mó/łby podać terminy meczów. W Poznaniu nie ma reklam bez takiej informacji.
Jesli te Bilbordy maja być na stałe jako odniesienie do pokazania istnienia w Szczecinie Pogoni to ok.Jesli jednak maja być zaproszeniem na mecz z Legią to...ręce opadają.Zresztą nie ma lepszej okazji by skorzystać z marketingowej siły Legii jako uczestnika LM by ruszyć ludzi z domów.Brak terminu i godziny meczu to w takiej sytuacji dyskwalifikacja szefa tego działu.
A jak pewien miłośnik wędkowania ze sztabu trenerskiego mówił na rybkach, że są podziały w klubie to nie wierzyłem.
W tak dużym gronie ludzi zawsze będą mniejsze bądź większe podziały, potworzą się jakieś podgrupy. Można mieć inne zdania, można się nie lubić, ale grunt żeby się nawzajem szanować.
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Nie rozumiem o co te pretensje Obsta? Logiczne, że wzięli rozpoznawalnych zawodników. Obst od ponad dwóch sezonów jest w kadrze 1. zespołu a łącznie zagrał... 140 minut. Zresztą taki publiczne "gwiazdorzenie" raczej mu w niczym nie pomoże.
Nie rozumiem o co te pretensje Obsta? Logiczne, że wzięli rozpoznawalnych zawodników. Obst od ponad dwóch sezonów jest w kadrze 1. zespołu a łącznie zagrał... 140 minut. Zresztą taki publiczne "gwiazdorzenie" raczej mu w niczym nie pomoże.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.