BRAK GRAFIKA (!!!) w klubie spowodował takie posuniecie... wg mnie (patrząc po energetykach i wodach) zapewne tak. w profesjonalnym klubie pójście na łatwiznę nie będzie miało wymiernych efektów
Tak samo jest z odzieżą patriotyczną, co niektóre małolaty latają, bo jest trendi, ale wiedza znikoma.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Dlatego gadżety powinni projektować kibice dla kibiców, a nie jakieś zdzieranie kasy bo ktoś gimbazową metkę pierdolnął.
Dlatego wszystko co mam z odzieży to tylko od SKPS. Ponieważ i projekty naprawdę w perspektywie lat naprawdę bardzo dobre to i ich jakość bez zarzutu. W klubie kupiłem kiedyś szalik, który wyglądał jak z chińskiego bazaru, zresztą hitem były chyba te łączone z meczu z Werderem
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 12/08/2016 14:14
Stowarzyszenie przeplata dobre projekty ze słabymi. Oficjalka ma same słabe. W pewnym momencie na ratunek przyszło stopro, ale.. czemu ja mam nosić ciuchy z ich logo? Ja chcę Pogoni i koniec. Teraz jeszcze te błazenada.
Ale w głowie mam jedno.. jak do kickera przychodzi ta szefowa marketingu i szczyci się jaka to ona nie jest zajebista, bo zrobiła mnóstwo super projektów. Ku... jakich?! Te kieliszki które za gablotą stoją od czasów 4 ligi? Czy te piórniki których nawet bym swoim dzieciom nie kupił? O szerokości asortymentu nawet nie wspomnę.
Ostatnio same kompromitacje od klubu: grafika rodem z painta na butelkach/puszkach. Kolekcja od stopro dla grzybiarzy i wędkarzy. Poszukiwanie frajera, który zrobi projekt a w zamian dostanie kilka t-shirtów a śmietankę spije klub.
Eh.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 12/08/2016 15:52
Można by uzyć strony cupsell.pl aby tam były projekty koszulek od kibiców dla kibiców oczywiście sklepem by zarządzało SKPS i kasa by dla nich szła jak większość nas prawdziwych fanów a nie gimbów którzy mają fioła na punckie stoprocent zaczęło kupować w Cupsell w sklepie zamiast od tych "Stoprocent" to może by się ogarneli z tymi kijowymi koszulkami.
Można by uzyć strony cupsell.pl aby tam były projekty koszulek od kibiców dla kibiców oczywiście sklepem by zarządzało SKPS i kasa by dla nich szła jak większość nas prawdziwych fanów a nie gimbów którzy mają fioła na punckie stoprocent zaczęło kupować w Cupsell w sklepie zamiast od tych "Stoprocent" to może by się ogarneli z tymi kijowymi koszulkami.
Mamy już sklep, który jest od kibiców dla kibiców GBStyl.pl
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.