Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 17/01/2016 21:07
Dziś widziałem w sklepie kartony z browarem Lech z napisem "stawiamy legende na stacji bulgarska" do tego pełno herbów lecha i powiem szczerze zaczyna mnie to dziwic ze Bosman nie moze/nie chce wrzucic herbu albo jakiegos akcentu Pogoniarskiego na puszke/butelke... Moze zaklad, ze jak zbierzemy X kg kapsli to na pół roku zrobią puszki i etykiety wedlug naszego projektu ?
No nie tylko te małe sklepiki, bo miałem na myśli lidla przy stadionie...
Przykladowo bosman w lidlu tez jest, ale nie mam pewnosci czy w Poznanskich lidlach jest dostepny ? to co zamawiają na dany region tez raczej od nich zalezy
No nie tylko te małe sklepiki, bo miałem na myśli lidla przy stadionie...
Przykladowo bosman w lidlu tez jest, ale nie mam pewnosci czy w Poznanskich lidlach jest dostepny ? to co zamawiają na dany region tez raczej od nich zalezy
W poznańskich Lidlach Bosman jest dostępny.
Wydaje się, że sieci z Wielkopolski mają tak umowy z Kompanią Piwowarską podpisane, że w każdym sklepie musi być to samo. Dotyczy to np. Chaty Polskiej w Fali.
Widać, że nikt tego nie kupuje, ale jeszcze jakiś czas temu to by trudno było sobie coś takiego wyobrazić.
Dziś widziałem w sklepie kartony z browarem Lech z napisem "stawiamy legende na stacji bulgarska" do tego pełno herbów lecha i powiem szczerze zaczyna mnie to dziwic ze Bosman nie moze/nie chce wrzucic herbu albo jakiegos akcentu Pogoniarskiego na puszke/butelke... Moze zaklad, ze jak zbierzemy X kg kapsli to na pół roku zrobią puszki i etykiety wedlug naszego projektu ?
Było już coś takiego przynajmniej dwa razy. Wpisz w google grafika "Bosman Pogoń" i masz dwie pierwsze grafiki. Ale wiadomo - nie zaszkodzi kolejnej edycji.
Futsal jest sportem niszowym. Dzisiaj mają futsal ekstraklasę, a jutro jej nie ma.
W poprzednim sezonie Wisła Krakbet zdobyła mistrzostwo i sponsor się wycofał.
Co do marketingu, teraz był mecz z liderem, to był komplet, ale na kolejne mecze typu z Gwiazda Ruda Śl. czy AZS UŚ Katowice nie będzie już tak.
Nie ma co się podniecać jednym meczem i frekwencją...
Zagramy dobrze wiosną, będzie cieplej, to i u nas wpadnie więcej kibiców
Oby ta flaga nie zmieniła właściciela jak flaga z handbalu.
Gościu od tej flagi ma fantazje bo powiesił ją nawet kiedyś na młynie (jakoś na lato) ale oczywiście od razu normalne osoby mu ją ściągnęły
O co chodzi z tym napisem "MAŁE JEST PIĘKNE!!!", bo nie za bardzo rozumiem?
Podoba mi się też akcja klubu skierowana do małych firm, sklepów itp. w Szczecinie i regionie.
Nie każdego stać na członkostwo w Business Club, a w ten sposób może dodatkowo wspierać klub:
- bardzo dobra robota, ciekawe czy planują też z innymi zawodnikami zrobić promocję
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Jest kolejna akcja marketingowa. Każdy kto zakupi bilet na mecz futsalu na dzień 19.02.16 godz 18.30 mecz z GAF Gliwice może zostać na hali azoty po meczu i oglądać mecz z Piastem na telebimach
Niestety nie będzie transmisji z meczu z Piastem Gliwice, miasto nie wyraziło zgody, informacja z Pogoni 04... :/
Zmasowana akcja Straży Miejskiej z mandatami za parkowanie w czasie meczu na Pogodnie też ma swoja wymowę.
Strażnikom zabrali fotoradary to się wzięli za parkujących. Robią teraz takie akcje w różnych miejscach miasta. Okolice stadionu w czasie meczu się na taką akcje akurat idealnie nadają.
W sumie dobrze bo to co się dzieje z parkowaniem w Szczecinie to jakiś sajgon. 20 lawet powinno non-stop kursować i wtedy może coś by się poprawiło
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.