Liczby oczywiście nie zweryfikujemy, ale pozostałe kwestie wynikają ze specyfiki klubów kibica organizowanych przez Stal:
Grupa ma możliwość wykupywania grupowych biletów w jednym sektorze po promocyjnej cenie - im więcej osób w danej grupie, tym większy rabat.
W każdym razie konsekwentnie realizują swój zapowiedziany jakiś czas temu plan rozwoju/promocjii na zachodniopomorskie, gdyż są to pierwsze kluby powstałe poza woj. lubuskim
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/12/2015 00:38
Będąc dzisiaj na wyspie w Galaxy, widziałem, że nowe koszulki wleciały z kolekcji "12 zawodnik", których wcześniej nie było w sprzedaży, ani na zdjęciach. Wzór praktycznie identyczny jak ten poniżej, tylko litera "P" jest już w prawidłową stronę, a kolorystyka koszulek to jasny bordowy ze złotymi napisami i czarny ze złotymi napisami. Wymiotło za to czapki zimówki, nie było ani jednej No, ale trudno się dziwić, bo wykonanie to naprawdę... czapki z głów
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 23/12/2015 14:48
Hasło mi zupełnie nie pasuje, zbyt kojarzące się z Legią w chwili obecnej. Inna sprawa, że w ogóle nie jestem fanem projektów typu zdjęcie na koszulce/bluzie, ale ciekawi mnie inna rzecz. Ostatnimi czasy klub jakby zluzował trochę z cenzurą pirotechniki. Najpierw pojawiła się w kulisach z Wrocławia, a teraz ląduje na koszulce, która będzie przecież sprzedawana w oficjalnych punktach.
Hasło mi zupełnie nie pasuje, zbyt kojarzące się z Legią w chwili obecnej. Inna sprawa, że w ogóle nie jestem fanem projektów typu zdjęcie na koszulce/bluzie, ale ciekawi mnie inna rzecz. Ostatnimi czasy klub jakby zluzował trochę z cenzurą pirotechniki. Najpierw pojawiła się w kulisach z Wrocławia, a teraz ląduje na koszulce, która będzie przecież sprzedawana w oficjalnych punktach.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Zgodzę się, że hasło to kserówka z Legii, co potwierdza brak inteligencji i chęci osób od marketingu. Tak patrząc na to jak Stal Gorzów się promuje u nas, to tylko czekać na pierwszych śmiałków w ich barwach na mieście.
Przecież nawet tu na forum były nie raz poruszane kwestie że ktoś w samochodzie na blachach ZS ZPL ma szaliczek Stali, u kogos w oknie ktos cos widzial itd, poza tym nie oszukujmy sie w tak duzej aglomeracji nie sposob upilnowac i pewnie ktos juz w tych barwach chodzi, tym bardziej, ze mamy sporo studentow z Gorzowa w Szczecinie itd.
Zgodzę się, że hasło to kserówka z Legii, co potwierdza brak inteligencji i chęci osób od marketingu. Tak patrząc na to jak Stal Gorzów się promuje u nas, to tylko czekać na pierwszych śmiałków w ich barwach na mieście.
Przecież nawet tu na forum były nie raz poruszane kwestie że ktoś w samochodzie na blachach ZS ZPL ma szaliczek Stali, u kogos w oknie ktos cos widzial itd, poza tym nie oszukujmy sie w tak duzej aglomeracji nie sposob upilnowac i pewnie ktos juz w tych barwach chodzi, tym bardziej, ze mamy sporo studentow z Gorzowa w Szczecinie itd.
http://ligowiec.net/news/70176-pierwsze-oficjalne-kluby-kibica-stali-w-regionie.html
a nasz szczeciński portal tez ich promuje
Zauważyliście, że u nas w Szczecinie ludzie kojarzą osoby, które mają barwy najczęściej z jakąś patologią? Wszyscy co chodzą na Pogoń to patologia i jak można na to chodzić, nie raz taką opinię słyszałem
Zauważyliście, że u nas w Szczecinie ludzie kojarzą osoby, które mają barwy najczęściej z jakąś patologią? Wszyscy co chodzą na Pogoń to patologia i jak można na to chodzić, nie raz taką opinię słyszałem
W Gorzowie, ale i np.: w Poznaniu, znacznie częściej widać samochody z klubowymi emblematami. Jadąc przez któreś z tych miast, praktycznie cały czas masz w zasięgu wzroku jakieś auto z barwami. Szkoda, że w Szczecinie taka moda się nie przyjęła...
na wiosce zawsze jedyna rozrywka jest sport wiec nie ma sie co dziwic ,ze na tej wsi gorzow oklejaja sobie fury!! a co oni maja oprocz tej stali bo nie bardzo sobie przypominam!!! a pyry to pyry maja jeden z najwiekszych wojewodztw w POLSCE!! solidny zespol od lat i marketing sam sie kreci ,wiec proponuje troche dystansu .
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.