Prawda, ale są to pozycje bardzo podobne do tych wydawanych w ostatnich latach (sam mam po jednej czarnej i w granatowo bordowe pasy, a i osobom, które liczą na prezent związany z Pogonią tego samego kupować nie wypada). Chodziło mi o jakieś nowe, inne propozycje (cieplejsze czapki, inne wzory).
Niestety, ale klubowe gadżety są strasznie słabe. Asortyment kiepski, a i stosunek ceny do jakości (+ projekty) też mało atrakcyjne. Patrząc np na gadżety Legii to dzieli nas przepaść. Jeśli mielibyśmy gadżety na poziomie takim jak oni to zostawiałbym regularnie spore kwoty (pewnie nei tylko ja), a tak? Jeśli się nie mylę to mam tylko meczówkę z fanshopu...
Kolejna sprawa to karnety na wiosnę. Terminarz jest znany czemu nie ma karnetów przed świętami!?!? Idealne na prezent.
Prawda, ale są to pozycje bardzo podobne do tych wydawanych w ostatnich latach (sam mam po jednej czarnej i w granatowo bordowe pasy, a i osobom, które liczą na prezent związany z Pogonią tego samego kupować nie wypada). Chodziło mi o jakieś nowe, inne propozycje (cieplejsze czapki, inne wzory).
Niestety, ale klubowe gadżety są strasznie słabe. Asortyment kiepski, a i stosunek ceny do jakości (+ projekty) też mało atrakcyjne. Patrząc np na gadżety Legii to dzieli nas przepaść. Jeśli mielibyśmy gadżety na poziomie takim jak oni to zostawiałbym regularnie spore kwoty (pewnie nei tylko ja), a tak? Jeśli się nie mylę to mam tylko meczówkę z fanshopu...
Kolejna sprawa to karnety na wiosnę. Terminarz jest znany czemu nie ma karnetów przed świętami!?!? Idealne na prezent.
Z tym gadżetami Legii nie przesadzałbym - niektóre mają faktycznie fajne, jednak w dużej mierze mają te projekty przesadzone. Zawsze coś dodadzą, co powoduje, że mi się nie podoba Z nowej kolekcji podoba mi się jedynie klasyczny longsleeve - reszta przekombinowana.
Natomiast, jeśli idzie o podejście do biznesu - to faktycznie dzieli nas przepaść, jednak trzeba pamiętać, że stolica to inny potencjał.
W 2013 i 2014 voucery na karnet pojawiały się na początku grudnia więc chyba nie ma szans już że coś pojawi się przed świętami...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 10/12/2015 20:45
Grudzień to miesiąc-złoto, w którym można zbierać największe zyski z (nowych) gadżetów jeśli to się dobrze rozegra (dobra oferta plus reklama).
Pomysłów może być sporo: szale, czapki, rękawiczki (zestawy?), vouchery na prezenty, coś świąteczno-zimowego-sylwestrowego-noworocznego (gdzie są kalendarze na nowy rok?!) - nie trzeba być niezwykle pomysłowym, żeby wymyślić coś fajnego co by się sprzedawało jak ciepłe bułeczki. Widać, że klub ma jednak w nosie.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Grudzień to miesiąc-złoto, w którym można zbierać największe zyski z (nowych) gadżetów jeśli to się dobrze rozegra (dobra oferta plus reklama).
Pomysłów może być sporo: szale, czapki, rękawiczki (zestawy?), vouchery na prezenty, coś świąteczno-zimowego-sylwestrowego-noworocznego (gdzie są kalendarze na nowy rok?!) - nie trzeba być niezwykle pomysłowym, żeby wymyślić coś fajnego co by się sprzedawało jak ciepłe bułeczki. Widać, że klub ma jednak w nosie.
Kobieta chciała mi na święta zafundować jakieś gadżety no i lipa.. a założe się, że nie tylko ona chciała swojemu facetowi coś kupić nowego z naszego sklepu
W pewnym osiedlowym sklepiku na Podjuchach, dostępne jest piwo Lech Pils, w barwach Kolejorza. Widział ktoś takie cuda w innych częściach naszego miasta? Jestem ciekaw, czy to odosobniony przypadek, czy jakaś grubsza akcja marketingowa Lechitów.
mówiąc delikatnie jest tego od zajebania wszędzie. z jednej strony, to nie powinni tego w ogóle zamawiać, z drugij jednak, coro jest pełno typów, co te pilsy walą, to i sklepy zamawiają. ale jest pełno, nie tylko w małych cklepikach, ale i w monopolach...
ale, żeby nie było, w mielnie, w zeszłym roku, widziałem na sklepie wielki baner bosmana z Pogonią .
Gdybym nie zaglądał na forum to bym w ogóle nie wiedział, że dzisiaj jest jakiś mecz...
hm, a wiesz ze kiedys nie bylo internetu i ludzie czytali o meczu w Kurierze czy Glosie Szczecińskim?
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Zima w pełni, a w Oficjalnym fan-shopie asortymentu zimowego jak na lekarstwo ... jakieś informacje czy coś w tym roku nowego (chociażby na prezent) z szalików, czapek, rękawiczek będzie wydawane?
W oficjalnym fan-shopie nowy wzór czapki czarna techniką HD i 2 szale dziane oraz jeden Tkany HD rękawiczek chyba nie było
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.