może ona tam tylko kawe parzy?
a tak na poważnie to rzeczywiście jak na klub z tradycjami to mało się dzieje, a właściciele robią na prawde niewiele żeby ściągnąć i zatrzymać przy klubie kibiców.
A kase z miasta dostajemy i mamy tam kilku mniejszych sponsorów więc chyba aż tak biedni nie jesteśmy, żeby marketing wyglądał u nas na poziomie klubów z małych miasteczek.
W tym wątku pojawiło się już wiele ciekawych pomysłów na poprawę marki, nie było by też niczym złym gdybyśmy wzorowali się na innych klubach jeżeli chodzi o marketing, np. pierwszoligowych, bo przecież mierzymy chyba wysoko?
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 06/11/2008 11:51
musze sie podzielic swoimi refleksjami nt. vałki. to ze są oni tak jakby fuck'tem i superexpressem witryn o Pogoni wiadomo od dawna. coraz widoczniejsze jest to, ze nie chodzi im o marke Pogoń Szczecin tylko o Pogoń.v.pl, ale teraz to juz wg mnie jest przegiecie pały. wchodząc na oficjalną stronę pierwsze co, to wyświetla nam sie plakat kibiców na temat wyjazdu do sosnowca. na vałce nie ma na ten temat ANI SŁOWA. ogólnie że jebać vałke wiadomo od danwa, ale jednak wiele osób wyrabia sobie opinie właśnie na podstawie farmazonów z vałki. nie wiem bez kitu o ci tej jebanej vałce tak naprawdę chodzi, to zeby być nas jak najwięcej w sosnowcu powinno chyba zależeć każdemu, a mając tak ogromne pole oddziaływania jak fałka i nie robiąc z tym nic pozytywnego (wręcz odwrotrnie), moze naprawde zastanawiać OCB...
musze sie podzielic swoimi refleksjami nt. vałki. to ze są oni tak jakby fuck'tem i superexpressem witryn o Pogoni wiadomo od dawna. coraz widoczniejsze jest to, ze nie chodzi im o marke Pogoń Szczecin tylko o Pogoń.v.pl, ale teraz to juz wg mnie jest przegiecie pały. wchodząc na oficjalną stronę pierwsze co, to wyświetla nam sie plakat kibiców na temat wyjazdu do sosnowca. na vałce nie ma na ten temat ANI SŁOWA. ogólnie że jebać vałke wiadomo od danwa, ale jednak wiele osób wyrabia sobie opinie właśnie na podstawie farmazonów z vałki. nie wiem bez kitu o ci tej jebanej vałce tak naprawdę chodzi, to zeby być nas jak najwięcej w sosnowcu powinno chyba zależeć każdemu, a mając tak ogromne pole oddziaływania jak fałka i nie robiąc z tym nic pozytywnego (wręcz odwrotrnie), moze naprawde zastanawiać OCB...
Zgodzę się z Tobą kolego.
Poza tym nie wiem czy zauważyłeś ale Vałka robi się na wzór serwisu Legia Live, owszem jest to bardzo dobry wzór jednak w Legia Live są ludzie którzy działają bez interesownie a z tego co widzę po Vałce wszystko jest komercyjne. Ale pamiętam czasu (albo mi się wydawało) że kiedyś ta strona miała swój poziom, jednak po zmianie składu coraz to bardziej schodzi na psy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.