Starka (ale obecnie byłoby trudno ją rozdawać), pierniki - nawet mamy zarejestrowane jako produkt lokalny, Szczecin przed wojną był z pierników znany w całych Niemczech i pewnie parę innych rzeczy by się znalazło.
Na następne wyjście to chyba z bosmanem pójdą?? bo co jeszcze jest Szczecińskie po za Pogonią pasztecikami i bosmanem??
Akcja na +
Jakby nadal robili nasz regionalny paprykarz
Bez szydery oczywiście, kanapeczki z tym prawdziwym, były mega
Nie żeby reklamować ale odnalazłem ten smak w jednym z paprykarzy firmy DEGA wg mnie "stare"dobre czasy Spróbuj
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 27/07/2015 13:29
Nie doszukiwałbym się na każdym kroku jakiś spisków. W każdym razie nawet jeśli Czesiek coś pomógł, albo zasugerował to chwała mu za to, bo jednak jest to fajna sprawa dla wszystkich grających w Ustaw Ligę. Opinia idzie w świat, a te nagrody praktycznie nic klub nie kosztują. Po spacerze z pasztecikami kolejny dobry ruch marketingu. Oby to dalej szło w takim kierunku.
Nie doszukiwałbym się na każdym kroku jakiś spisków. W każdym razie nawet jeśli Czesiek coś pomógł, albo zasugerował to chwała mu za to, bo jednak jest to fajna sprawa dla wszystkich grających w Ustaw Ligę. Opinia idzie w świat, a te nagrody praktycznie nic klub nie kosztują. Po spacerze z pasztecikami kolejny dobry ruch marketingu. Oby to dalej szło w takim kierunku.
Nie wietrze spisków. I nie widziałbym w tym nic złego, gdyby Czesiek uczestniczył. Można się cieszyć, że jego osoba przyczyniła się do większej aktywności działu marketingu.
Jedna z najlepszych lodziarni w Szczecinie. Chyba M.Walburga.
Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.
Nie ma kodu do tego. Przy rejestracji zaznaczałeś fanem której ekipy jesteś - jest to ranking fanów widoczny u dołu po prawej stronie (po zalogowaniu).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.