Odp: Puchar Polski - 08/08/2016 15:46
Znów zaczynamy zabawę o puchar tysiąca drużyn. Rywal na pierwszy rzut oka pachnący ogórkiem, ale jak to bywa w PP sensacji nie brakuje. Wierzę jednak, że rozgrywki nie zostaną przez nas zlekceważone, bo jak już dawno pisano są one najłatwiejszą drogą do wygrania czegoś do pustej gabloty. Po meczu w Lubinie liczę, że w Kaliszu zagramy równie dobrze i pewnie odpalimy III-ligowca.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 12:26
Powinno być na meczyki.pl. Tam jest już wydarzenie i informacja, że linki pojawiają się na godzinę przed wydarzeniem.
Kontakt: [email protected] lub
https://www.facebook.com/granatowobordowi/
https://www.youtube.com/channel/UCxZxAvGhuKMBhf8d8HfCJ8w
Powinno być na meczyki.pl. Tam jest już wydarzenie i informacja, że linki pojawiają się na godzinę przed wydarzeniem.
Wątpie , aby jakaś tv prowadziła transmisje z tego meczu więc na meczykach nie ma co szukać.
Polsat Sport transmituje tylko Sandecja-Śląśk i Górnik-Legia
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 13:21
Ewentualnie pozostaje szukać na kanale klubu z Kalisza na yt, bądź na jakimś kaliskim kanale. Np. na kanale na yt miastokolobrzeg są transmisje z domowych meczów Kotwicy z tego co gdzieś mi mignęło.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Trafił do idealnego klubu. Klubu bez żadnych większych ambicji, więc nikt tam się nie będzie go czepiał za te upokarzające odpadnięcie. Tutaj już by smęcił, że się go krytykuje.
Mam nadzieję, że dzisiaj my nie odpadniemy.
Jakby ktoś znalazł jakąkolwiek transmisje tv, choćby z youtube, to fajnie jakby się podzielił znaleziskiem
Odp: Puchar Polski - 10/08/2016 16:23
Słowik powinien u nas bronić w każdym meczu.
Zwoliński widzę, że w pierwszym składzie. Jak w takim meczu nie strzeli to znaczy, że nadaje się jedynie do pchania karuzeli i powinien być przesunięty do rezerw na jakiś czas.
Ostatnio edytowany przez: ArP, 10 sierpnia 2016, 16:29 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.