Jak to wszystko wygląda w Poznaniu można przeczytać tutaj: Weszło! Akademia Lecha Poznań
Najlepsza w kraju Akademia, więc mają czym przekonywać małe kluby.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
- Pierwsze 30 osob ktore kupia pasiaka na stadionie w dniu meczu otrzymają znizke na niego 30 %
- w okresie walki o czołową 8 do kazdego zakupu w fan shopie od 20 zł - bilet na mecz
- Raz na tydzien wybieramy szkołe w wojewodztwie ktora leci na mecz za darmo - zeby " lech nie mial czym kusic" - bo to nie jest juz zabawne
- Szkoly w Szczecinie - szczegolnie klasy usportowione - wchodzą za free
- Kobiety za darmo
- Mamy partnerów/sponsorów ? do kazdego 4 paka bosmana - bilet na mecz gratis
- Plakaty - duzo plakatow, wszedzie !!
- Bilbordy, internet
- przyprowadzasz nową osobe na stadion - taką bez karty kibica - wchodzisz na mecz za polowe ceny biletu a przyprowadzona osoba za darmo + karta kibica tez za darmo
MOZLIWOSCI JEST MULTUM -> klub MUSI wyjsc do ludzi. MUSI zaiwestowac pieniadze, jesli chce budowac frekwencje
Tak a najlepiej to otworzyć bramy stadionu i każdy ma wstęp za darmo. A jak kupisz szalik to dostajesz za darmo od klubu pasiak do kompletu.
Klub to jest biznes. Nie można ciągle rozdawać wszystko za darmo.
Jeśli Twoim zdaniem jedynym argumentem jest cena to gdzie jest młyn z biletami po 10 zł albo i mniej?
Zdaje sie, ze na temat frekwencji na mlynie juz pojawialy sie tutaj glosy, ze z malolatami malo kto chce stac na sektorze, przynajmniej z tego co pamietam.
Tak a najlepiej to otworzyć bramy stadionu i każdy ma wstęp za darmo. A jak kupisz szalik to dostajesz za darmo od klubu pasiak do kompletu.
Klub to jest biznes. Nie można ciągle rozdawać wszystko za darmo.
Jeśli Twoim zdaniem jedynym argumentem jest cena to gdzie jest młyn z biletami po 10 zł albo i mniej?
Pewnie kurwa, lepiej dalej pierdolic i narzekac ze na mecze chodzi po 3 tysiace ludzi, no to to jest zajebisty biznes dla klubu, nie ma co
klub pilkarski taki jak Pogon to jest cos wiecej niz biznes to nie jest jakas zjebana nieciecza tylko MORSKI KLUB SPORTOWY POGOŃ i dzialacze powinni byc zobowiązani zeby na trybunach wygladalo to przyzwoicie, a nie ze przyjezdza kilkaset kurew z gdanska i robi co chce, albo na meczu 3 tysiace ludzi tyle co na jakiejś wsi typu radom (ostatnio tyle było na broń-radomiak, 3 ligi) jak tego nie rozumiesz i usprawiedliwiasz to tym ze klub musi miec biznes to żal mi cie.
brak mi slow na to forum banda przypierdalaczy i krytykantow a podalem konkretne poymsly na zwiekszenie frekwencji
to jeden zaslania sie biznesem, a drugi brakiem ogonka nad n
Widzisz różnice między zrobieniem komuś łaski a laski ? I wcale się nie przypierdalam tylko zwracam uwagę to różnica.
Przenoszę dyskusję o frekwencji z tematu o Występach Pogoni w Ekstraklasie bo tam się trochę rozmywa.
Wydaje mi się, że trochę przeceniacie znaczenie plakatów na mieście.
W obecnych czasach największy odzew akcji promocyjnych to media społecznościowe i ogólnie internet, a tam Pogoń co by nie mówić promuje się całkiem nieźle.
Spójrzmy prawdzie w oczy plakaty (te rozpowszechniane przez klub) zazwyczaj zawsze są takie same (zmienia się tylko dobór piłkarzy na nich będących) więc po jakimś czasie powszechnieją i ludzie, których miałyby one zachęcić przechodzą obok nich obojętnie.
Prawda jest taka, że jak nie ma pogody, godnego rywala, dobrej gry to jakieś 2-3 tys. potencjalnych kibiców ze stadionu ubywa i żadne plakaty tego nie zmienią.
Tu by się przydały jakieś grubsze akcje marketingowe - np. wyjście Gryfusa na miasto z ulotkami (kiedyś to fajnie funkcjonowało teraz jakby zapomniane).
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 24/04/2015 10:45
Licznik na ten moment pokazuje liczbę 5 tysięcy uprawnionych osób do wejścia. Dzisiaj powinno dojść do około 6 tysięcy.
W Dniu meczu klub jest w stanie sprzedać maksymalnie 3 tysiące biletów, do tego dochodzą kibice gości.
Rzeczywista liczba kibiców na meczu jest zawsze o jakiś tysiąc niższa niż pokazuje to licznik na stronie www.biletynapogon.pl
Chciałbym w końcu 10.000 w tym sezonie ale realnie patrząc jutro max ~~ 8.000
Będzie około 10 tys. Ludzie zobaczą jaka jest pogoda i rusza szturmem pod kasy
w dniu meczu z Jagiellonią dwa tygodnie temu była piękna pogoda i dobra godzina rozgrywania meczu, a mimo to frekwencja była żałosna. Inna sprawa, że w czasie meczu lało niemiłosiernie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.