Co do kibicowskich klimatów to uprzedzam przed porownywaniem obecnego stanu do lat 90tych i wczesnych lat tego wieku. Emigracja zabrała spory kawałek stadionowej frekwencji. Sam znam conajmniej 10 stałych bywalcow,którzy bez względu na wynik na stadionie byli zawsze ,a i wyjazdami się nie brzydzili. Do tego nie wiem czy kojarzycie ale 1977-1982 to był prawdziwy bum na dzieci,więc nie dziwne że z 20sto latkow zbierała się wesoła gromadka, teraz Ci ludzie mają około 35 lat i tylko część pójdzie obejrzeć kopanine nawet jeśli to jest ekstraklasa. Dzisiejsze wyjazdy prezentują się dość dobrze i bije brawo dla chlopakow którzy biorą w nich udział. U siebie jest sporo do poprawienia, o czym zapewne odpowiednie osoby wiedza. Więc bardziej od samego faktu słabego młyna na Lechii choćby, wkurwia mnie pisanie o tym jak jest źle czy uzalanie się nad sprzedanymi biletami. Zamiast klepać posty bierz znajomych brata ojca wujka i idź na stadion.
Fajnie, że Bosman "wrócił" do marketingowej współpracy z Pogonią. Mam nadzieję, że plakaty zawisną nie tylko w Szczecinie, ale i w innych miastach. Jedynie termin rozpoczęcia akcji trochę slaby, bo w czasie przerwy na reprezentację.
19 marca br. MGLKS Gryf Kamień Pomorski podpisał umowę partnerską z KKS LECH Poznań ws. szkolenia dzieci i młodzieży. Zgodnie z umową rusza właśnie nabór dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat do Football Academy Kamień Pomorski. Zainteresowanych prosimy o kontakt w tej sprawie pod numer telefonu 605 308 870, e-mail: [email protected]
- Do Klubu MGKLS Gryf Kamień Pomorski zgłosili się przedstawiciele klubu Lecha Poznań. Choć może wyglądać to egzotycznie, to należy traktować to jako wyróżnienie, gdyż jest to efekt sukcesów szkoleniowych młodzieży oraz oceny naszej bazy szkoleniowej. Wyróżniająca się młodzież będzie miała szanse szkolenia się dalej w Akademii Lecha Poznań we Wronkach - tłumaczy Krzysztof Gawroński prezes Gryfa.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.