Od poniedziałkowego meczu Pogoni Szczecin z Górnikiem Łęczna (g. 1 na stadionie przy ulicy Twardowskiego będzie można nabywać piwo w czasie spotkań T-Mobile Ekstraklasy.
Złocisty trunek będzie dostępny we wszystkich strefach z wyłączeniem sektora rodzinnego. Stoiska do sprzedaży piwa są już zamontowane na koronie stadionu. Piwo będzie dostępne na większości spotkań ligowych. Wyjątkami będę mecze podwyższonego ryzyka.
W sprzedaży będzie tzw. „piwo stadionowe” marki Bosman o 3,4% zawartości alkoholu i pojemności 0,4 l.
To forum ma taką specyfikę ,że nawet jak by kupili Messiego to by był żal i płacz: Czemu nie Ronaldo?
A wracając do tematu jak dla mnie super sprawa. Mam nadzieje tylko ,że to nie będzie jedno stoisko na strefę bo uschnę w przerwie w kolejce
to idz i sie najeb po meczu nikt Ci nie broni, nikt tez nie kaze kupowac tych "szczyn" na stadionie, ale wielu pewnie wypije ze smakiem lub aby zgasic pragnienie w upalny dzien.
W ogóle co to za cisza? Klub robi jakieś tam pomysły więc my też walczmy o frekwencję. Co to za różnica, czy gramy z Łęczną czy z Lechem? Chodzimy na Pogoń!
Przeciez bylo wiadomo od razu ze nawet jesli wprowadza piwo to napewno nie 5.5 % tylko mniej . Spodziewalem sie cos kolo 2 lub 2,5 % wiec te 3,4% to i tak niezle. Trzeba sie cieszyc ze pojawia sie jakas aletrnatywa dla coli sprzedawanej do kielbaski i ze KLUB po raz kolejny robi cos pozytywnego dla kibicow ...Moze tez dzieki temu mniej ludzi bedzie szmuglowac "malpki" na mecze Zreszta nikt nikogo nie zmusza do kupowania . Ja tam napewno dam szanse BOSMANKOWI !
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Ciekawy sondaż by zabrać dane kto gdzie i w jakiej branży zarabia.. pytania nie są wymagane, ale wiele osób widząc je odpuści sobie wypełnienie czegokolwiek.
Trzeba sie skupic tak jak w nazwie tematu "dzialania wlasnie, zeby Pogon rosla w sile" a nie na jakims interia zeby to do Szczecina a nie poznani ludzie jezdzili na ekstraklase...
Cytaty dotyczą meczu Pogoń Szczecin - Śląsk Wrocław, po którym to Pogoń awansowała do Ekstraklasy (1 ligi) Z roku 1958
"Stadion wypełniony został, podobnie jak na meczu z "Lechem", nadkompletem ponad 30 tysięcy. Chociaż mecz miał być rozegrany po południu, pierwsi kibice zjawili się na stadionie przy ulicy Twardowskiego już o godzinie 9 rano. O godzinie 11-tej nie było już na stadionie ani jednego wolnego miejsca. Zaczęły się zapełniać publicznością wszystkie skarpy i wszystkie okoliczne drzewa"
"Z Gryfina, Mostów i innych miasteczek naszego województwa przyjechały wycieczki na ten mecz. Na parkingu widzieliśmy samochody z całego województwa"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.