Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 13/02/2015 17:43
bylem dzisiaj w klubie odebrać voucher na wygraną koszulkę
miła pani dala mi go i przekazała informacje, że koszulkę mogę odebrać 2 godz przed meczem w oknie gdzie zgłasza się reklamacje
przyznam, że byłem w lekkim szoku
myślałem, że klub zrobi to z wielką pompą, wręczy koszulki na płycie głównej przed wyjściem piłkarzy
zorganizowali super fajną akcję z tymi pasiakami
odkrywali codziennie po kawałku koszulki, zainteresowali tym kibiców, media itp
a finał akcji kończy się w oknie budynku klubowego
uważam, że czegoś tu nie dopracowali
Hamuj pieta dzieciaku bo wywyzszasz sie i cwaniakujesz za bardzo. na zywo tez taki ostry jestes?
Przestancie odpisywac na durne komentarze, po prostu robcie swoje. Pokolenie cwaniakow w Szczecinie rosnie i trzeba to tepic. Pokora, trening i wrocimy na swoje nalezne miejsce.
przesadzasz. nie wywyzszam sie. tylko wiesz, troche mnie smieszy ze ktoś chce miec lepsze warunki do odebrania koszulki za konkurs niz mial w klubie pozegnanie Olo Moskalewicz ; to nie jest wiążące, taki zwykly, luzny przyklad
moze przez kilka postow ostatnich tez sie nie wydaje, bo mnie czasem ponosiło, ale dzieckiem nie jestem. A szkoda, wtedy wszystko bylo prostsze
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Raczej pić nie będe tego, bo nie oszukujmy sie, piwo 2,5 % za 6 zł ...
Ale żeby nie wcisneli jakiegos tyskiego albo innego gówna, tak jak to zrobili na dni morza
Na pewno nie będzie to Bosman, ponieważ Bosman nie ma w swojej ofercie piwa stadionowego 3,5 %. Czyli albo Carlsberg albo Okocim. Ewentualnie cos od Żywca bądź KP.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
A to dziwne, bo na Flocie jest "wyspiarskie" specjalnie dla nich robione na 1 lige malo procentowe tez mają... czyli tam się da, u nas sie idzie na łatwizne...ale dobra, nie narzekam juz
Jak ktoś ma browar który robi w rok tyle co Bosman w tydzień to nie dziw się, że jak rozleją nawet wode do butelek, bylo coś lać. Pogoń ma umowę z Bosman czyli Carlsberg Polska więc prawdopodobnie wezmą jakiś brand od nich.
Gdy na mnie nastają złośliwi, by zjeść moje ciało, wtenczas oni, wrogowie moi i nieprzyjaciele, chwieją się i padają.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.