Poza tym wiadomo, że chodziło o sztandar, ale klub chyba nie powinien dymać swoich kibiców? No chyba, że co niektórzy lubią być dymani, ale co ja tam wiem...
Dla nie zaznajomionych z tematem powiem tyle, że klub sam prosił o złożenie reklamacji więc pytam czy komuś już uwzględnili.
Ostatnio edytowany przez: Niepokonany, 20 stycznia 2015, 22:53 [1 raz(y)]
Gdyby chodzilo tylko o to, to Klub podalby nr konta i cel. Skoro zadecydowal inaczej oglaszajac akcje, to ze zobowiazan, zwlaszcza wobec swoich kibicow, nalezy sie wywiazac. I obojetne czy chodzi o pamiatkowy dyplom czy o uscisk reki prezesa.
W związku z wygaśnięciem umowy z dniem 31 grudnia 2014 r. ze sponsorem tytularnym firmą GAZ-SYSTEM S.A. zmianie uległa nazwa zespołu, który przystąpi do rundy rewanżowej rozgrywkowej PGNiG SUPERLIGI.
W porozumienie z władzami Pogoń Szczecin SA oraz nawiązaniu do deklaracji podpisanej w dniu 8 stycznia 2015 r. drużyna szczypiornistów będzie występowała pod nazwą „ POGOŃ SZCZECIN”, a na koszulkach pojawi się herb Pogoni.
Jednocześnie informujemy, że Klub Sportowy Handball S.S.A. nie rezygnuję ze swojego znaku z którym się identyfikuje, a przy pomocy którego została zbudowana silna marka klubu piłki ręcznej na najwyższym poziomie w Szczecinie.
Reklamacja uwzgledniona w moim przypadku! Zadzwonili bodajze we wtorek zeby zapytac ktorego pilkarza zdjecie wybralem i w srode podeszlem do klubu i odebralem zdjecie z autografem.
Mateusz Borek @BorekMati 10 min.
Podobno Azoty powaznie zainwestują w Pogon.Odkupią udziały. M.Stolarczyk wroci do trenerki.Kandydatem na dyr.sportowego jest O.MOSKALEWICZ.
edit dla osób nie korzystających z tt: uprzedzając pytania odnoścnie M.Stolarczyka, nie chodzi o zastąpienie nim J.Kociana, bardziej o generalny powrót do zawodu trenera (po tej krótkiej, ale jednak przerwie) Co do stanowiska dyr.sportowego, jest jeszcze podobno kilka innych kandydatur.
Info na podstawie tt Mateusza Kasprzyka.
Ostatnio edytowany przez: thomithomass, 29 stycznia 2015, 15:21 [2 raz(y)]
Wygląda na to, że klub ma się otaczać byłymi zawodnikami, ale szczerze mówiąc nie widzę w tym nic dobrego. Jakie doświadczenie ma Moskalewicz w tym zakresie? Żadne. Lepszą kandydaturą byłby ktoś ogarnięty z zewnątrz. Olo niech szkoli małolatów.
A jakie doświadczenie miał Smolny zaczynając pracę w Pogoni? Ciekawi mnie kto będzie nowym dyrektorem, ale gorzej już nie może być, więc nawet Olo będzie dużo lepszy.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Wygląda na to, że klub ma się otaczać byłymi zawodnikami, ale szczerze mówiąc nie widzę w tym nic dobrego. Jakie doświadczenie ma Moskalewicz w tym zakresie? Żadne. Lepszą kandydaturą byłby ktoś ogarnięty z zewnątrz. Olo niech szkoli małolatów.
A jakie doświadczenie miał Smolny zaczynając pracę w Pogoni? Ciekawi mnie kto będzie nowym dyrektorem, ale gorzej już nie może być, więc nawet Olo będzie dużo lepszy.
Ale Azoty nie wchodzą po to żeby Pogoń była dalej taka jak za Smolnego. Tylko po to żeby zrobić krok naprzód. Więc może na początek rzeczywiście lepszy byłby ktoś doświadczony z zewnątrz a Moskalewicz mógłby się przy nim przyuczać. Ale nie upieram się bo nie wiem czy są w Polsce odpowiedni ludzie do takiej roboty.
Ja widzę w tej roli Tarasia Ola, mimo całej do niego sympatii, chyba mógłby sobie nie poradzić w zupełnie nowej roli. Jeszcze z ludzi ogarniętych merytorycznie to Płatek przychodzi mi do głowy... Oczywiście to tylko takie gdybanie.
Haha juz widze Tarasia w roli dyrektora sportowego to raz. Majac w pamieci powody jego odejscia z klubu, z samego szacunku dla Janukiewicza zatrudnilbym kogos kto ma o tym pojecie, bedzie mniejsze ryzyko, ze znowu wyjedzie z karteczka z 10 nazwiskami, ktore nie pasuja mu w klubie i chce robic rewolucje.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.