Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 08/01/2015 18:55
I co ludzie kibicujący innemu klubowi ZE SZCZECINA mają Ci się tłumaczyć dlaczego akurat taki szalik a nie inny? A jak nie to po ryju?
I potem takie newsy właśnie idą w miasto. Jakoś nikt z jakichś Wilków Pogoniarzy nie bije na mieście ani nie sprawdza im za kołnierz jaki mają szalik.
Trochę wyobraźni, nie tylko Pogoń jest w Szczecinie, choć teraz wszystko ma się pod tą nazwą utożsamiać. Skrajny jesteś po prostu.
Nie, nie napisałem, że mi mają się tłumaczyć. Napisałem za to, że zawsze w 400 tysięcznym mieście znajdzie się ktoś, kto niebiesko biały szalik będzie się kojarzył z Lechem i takie skojarzenie może być nieprzyjemne dla kibiców koszykówki. Chyba sam przyznasz, że to prawda ?
Reakcje na biało niebieski szal różnych ludzi mogą być różne.
Ja pierdole, przeczytaj co właśnie napisałeś i się nad sobą zastanów...
wypierdalaj pokemonie. nie lapiesz kibicowskiego klimatu to sie w niego nie laduj bo moze cie przerosnac. pozniej tylko zale. "nie uzywam slow, ktorych znaczenia nie rozumiem"
Ja dostałem tylko zdjęcia... Co "najlepsze" pomimo przesyłki poleconej listonosz wcisnął ją do skrzynki nawet nie dzwoniąc domofonem, a że nie chciało się zmieścić to złożył na pół...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Zamówiłem jako prezent dla kilku osób i wszyscy dostali, razem z "bonusowymi" trzema zdjęciami, losowymi. Jedyny defekt, że jedna osoba dostała z rozwaloną szybką i porysowanym zdjęciem...
Akurat tydzień przed meczem z lechem Wilki grają w Szczecinie z Anwilem, to można się wybrać na halę i zrobić promocję meczu ;-) w jedynych słusznych barwach oczywiście...
Co do tego kto komu kibicuje w Szczecinie, to w starych czasach na każdej imprezie w Szczecinie czy to koncert w amfiteatrze czy mecz koszykówki, siatkówki, niezależnie od tego kto grał zawsze przynajmniej raz niosło sie gromkie Pogoń Szczecin.
raz w życiu byłem w niedzielne popołudnie na meczu tych wilków bodajże z anwilem i ani razu nie słyszałem naszego "Pogoń Szczecin"
Akurat tydzień przed meczem z lechem Wilki grają w Szczecinie z Anwilem, to można się wybrać na halę i zrobić promocję meczu ;-) w jedynych słusznych barwach oczywiście...
Albo trening dopingu, ale to już ktoś inny musi zadecydować. Nie róbmy nic samemu, na własną rękę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.