Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 29/12/2014 13:24
Czy ktoś mówi, że w akcji chodziło o certyfikat? Zwracam uwagę na to jak klub podchodzi do kibiców. Wysyłka opóźniona o dwa miesiące, herb drukowany na czarno-biało (może oszczędzają na tonerach, żeby było na kolejny wynalazek z Japonii), kilka stron wcześniej możesz poczytać jak spławili gościa, który miał zapewnione zdjęcie z drużyną dla syna. Mogli już sobie oszczędzić tych "nagród" i zrobić samą zbiórkę.
Ostatnio edytowany przez: Gonzalez13, 29 grudnia 2014, 13:32 [2 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/01/2015 22:23
Ruch miał okazje do skrojenia to niestety skroił, pikniki nie pikniki, ale barwy na wyjazd zabrali, więc powinni się z tym liczyć...a Adi matole jak to czytasz to wiedz, że jesteś chorągiewą, raz piszesz, że nie chcecie mieć nic wspólnego z Pogonią a patrze na fb w galerii zdjęcia młyna Pogoni..
Może w końcu zrozumieją, że nie jeżdzą na wycieczki i ekipy jak widzą 5 osób z bardzo fajną flagą na wyciągnięcie ręki to się nie będą litować bo to ręczna
Ostatnio edytowany przez: Owczarek, 4 stycznia 2015, 22:34 [1 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/01/2015 22:37
Wg mnie to jest komedia co te pajacyki z handballa wypisują. Sprawa na policje,dzownienie do klubu etc. Czytajcie ciołki z zrozumieniem i na czele z wielkim ogarniającym młynowym że jesteś leszczu na strzała a ty się próbujesz komukolwiek odgrażać. Mam nadzieję że jak już będziemy pod jedną marką Pogoni,to MW zorganizuje tam doping( coś podobnego jak na koszu Legii i innych dyscyplinach) żeby tacy ludzie tam nie ogarniali,bo potem my jesteśmy wyśmiewani za jakiś pikoli.
Poza tym jest też strona na fb KLIK gdzie jest głosowanie na kolejną flagę.
Dodam tylko, że kiedyś jak MW zrobiło doping na ręcznej to było ok, później kilka razy też było próbowane coś robić ale nie oficjalnie. Za mało ludzi chciało się w ogóle bawić w to, żeby na ręcznej był normalny doping i zostało tych kilkupikników z trąbkami. Jak widać zrobili sobie flagi, założyli stowarzyszenie. Kurwa mać.
Miałbym wyjebane, ale skoro tam jest GRYF i nazwa naszego klubu, to ciężko przejść obojętnie.
Ostatnio edytowany przez: Forza Pogoń !, 5 stycznia 2015, 02:05 [1 raz(y)]
Dokładnie, co z tego, że ręczna jak to też jest POGOŃ, flagi są w dobrych odcieniach granatu i bordowego, są nasze symbole, też pamiętam jak byłem na meczu ręcznej ze stowarzyszeniem i było ok, potem poszedłem na następny z paroma chłopakami i mimo naszego dopingu i tak musieli dmuchać w te swoje trąbki. Fajnie jakby MW zorganizowały jakiś trening dopingu i zaznaczylibyśmy, że Pogoń to my.
PS. Kiedyś tenże Adi na jakimś sparingu w kosza za czasów Radexu krzyczał "Fan club Koszalin" po czym zostali wyśmiani przez kibiców z Koszalina i zwinęli bęben i wyszli, z 4 lata temu, następnie uważali że kibice z Koszalina to kibolska Pogoń i wielki płacz był.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 04/01/2015 23:14
Przy okazji żali, niektórych osób na połączenie wszystkich klubów w Szczecinie pod szyldem Pogoni trafiłem na zdjęcie tej flagi i niestety obawiałem się, że tak się skończy - długo nie trzeba było czekać... Tu nie ma co dodawać MW nowe zadania tylko trzeba pewnym osobom wytłumaczyć, że nie mogą jeździć rozdawać WSPÓLNYCH barw po kraju.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.