hhmm... na pewno lepiej niż ostatni design oficjalki ale zawsze można się do "Czegoś" przyczepić
z mojej strony:
in minus tabela:
1) powinna zawierać w sobie elementy kolorystyczne(chodzi mi o kolorowe miejsca dające awans, baraż i spadek - ) no i Nasza Pogoń powinna być jakoś wyszczególniona
2) powinna być informacja o tym, iż Zagłębie Sosnowiec zostało ukarane 4 pkt za udział w aferze korupcyjnej
3) nie ma takiej drużyny jak GKS Tychy '71. Oficjalna nazwa drużyny z Tychów - GKS Tychy
Brakuje mi też zakładki bądź działu " Kibice" i Herbu Pogoni albo Gryfa przed linkiem strony bądź jak są karty w mozilli to przed nazwą strony
in plus: banalny ale zajebisty pomysł z kalenadarzem(mecze Pogoni się wyświetlają na odpowiedniej dacie meczu)
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 10 października 2008, 22:12 [3 raz(y)]
Mysle ze przydaloby sie jakies Forum, jak myslicie?;>
a mało Ci tutaj? Stronka napewno lepsza od poprzedniej.
może nie forum, ale moderowane komentarze do newsów tak!
Założenia od początku istnienia www.PogonSzczecin.info są takie, że komentarzy nie będzie. Ma być to tylko i wyłącznie strona informacyjna dla kibiców. Od komentarzy dzieci jest v.pl a od osob w miarę ogarniętych PogonOnline. Miło, że się podoba.
Ostatnio edytowany przez: BNY, 10 października 2008, 22:36 [1 raz(y)]
Stronka KOZAK. O wiele lepsza niż poprzednia
Sklepik internetowy, hmm... Pomysł extra.
Zaczęło się coś ruszać w dobrym kierunku
Widać, że niektórym jednak chce się coś zrobić dla kibiców DUMY POMORZA!
Stronka KOZAK. O wiele lepsza niż poprzednia
Sklepik internetowy, hmm... Pomysł extra.
Zaczęło się coś ruszać w dobrym kierunku
Widać, że niektórym jednak chce się coś zrobić dla kibiców DUMY POMORZA!
Ja swego czasu pisałem do Wosika czy będzie sklepik on line, pisął że już niedługo, także co raz fajniej ta stronka działa
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.